Buzz

Ο Κλιντ Ιστγουντ επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Νέο σποτ για τον Μιτ Ρόμνεϊ

στα 10

Αυτή τη φορά φρόντισαν να τον κρατήσουν μακριά από... άδειες καρέκλες, αλλά η πίστη του στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, παραμένει ζωντανή ακόμη και μετά από εκείνο το φιάσκο.

Ο Κλιντ Ιστγουντ επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Νέο σποτ για τον Μιτ Ρόμνεϊ

Δεν είμαστε σίγουροι τι θα κάναμε με τον Κλιντ Ιστγουντ αν βρισκόμασταν στην θέση του επιτελείου του Μιτ Ρόμνεϊ μετά από το τεράστιο φιάσκο που ακολούθησε την εμφάνιση του ηθοποιού και σκηνοθέτη στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων και τον ήδη μυθικό διάλογό του με μια άδεια καρέκλα που αντιπροσώπευε (στο μυαλό του) τον Μπαράκ Ομπάμα.

Καθώς το συντηρητικό κόμμα της Αμερικής όμως δεν έχει πολλούς υπερασπιστές από την μεριά των celebrities και του entertainment, κάθε βοήθεια από έναν κατά τα άλλα αξιοσέβαστο άνθρωπο του σινεμά είναι προφανώς ευπρόσδεκτη.

Ετσι το καινούριο σποτ της καμπάνιας του Μιτ Ρόμνεϊ έχει τον τιτλο «Σε Κίνδυνο» και την φωνή του Ιστγουντ να εξηγεί πως τα τελευταία χρόνια η Αμερική έχει χτυπηθεί σκληρά, πως 23 εκατομμύρια άνθρωποι δεν μπορούν να βρουν δουλειά πλήρους απασχόλησης και πως κάθε μέρα η χώρα δανείζεται 4 δισεκατομμύρια από την Κίνα.

«Οταν κάποιος δεν κάνει τη δουλεία του πρέπει να καθίσταται υπεύθυνος» λέει ο Κλιντ ενώ το σποτ δείχνει τον Ομπαμα που εξηγεί πως μια δεύτερη θητεία του στον Λευκό Οίκο είναι κάτι που χώρα δεν μπορεί να αντέξει. «Χρειαζόμαστε κάποιον να αλλάξει την κατάσταση γρήγορα κι αυτός είναι ο Μιτ Ρόμνεϊ. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος, το μέλλον της χώρας μας είναι σε κίνδυνο» καταλήγει ο Κλιντ κοιτάζοντας την κάμερα.

Δεν ξέρουμε αν σας πείθει, ή αν προτιμάτε την οπτική του συμπρωταγωνιστή του στο «Million Dollar Baby», Μόργκαν Φρίμαν, για την πολιτική κατάσταση της Αμερικής, μπορούμε με βεβαιότητα όμως να πούμε, ότι το σποτ θα ήταν πολύ πιο διασκεδαστικό, αν αντί για τον Ομπάμα, σε εκείνο το σημείο στο αεροπλάνο, βλέπαμε μια άδεια καρέκλα να ανεβαίνει τις σκάλες...


Διαβάστε περισσότερα για τις αμερικανικές εκλογές εδώ.