Buzz

O γιος του Ντέιβιντ Λιντς δεν έχει λεφτά για να κάνει ταινία!

στα 10

Θα μας πείτε, εδώ δεν έχει ο πατέρας του. Ταινία, όχι λεφτά... Η είδηση είναι όμως πως μετά τη Τζένιφερ και ο 21 ετών Ράιλι Λιντς θέλει να γίνει σκηνοθέτης, προσδοκώντας να καταφέρει μια μέρα να μην είναι απλά ο «γιος του Ντέιβιντ Λιντς».

O γιος του Ντέιβιντ Λιντς δεν έχει λεφτά για να κάνει ταινία!

O Ράιλι Σουίνι Λιντς είναι ο μικρότερος γιος του Ντέιβιντ Λιντς, από το γάμο του με την μοντέρ και παραγωγό Μέρι Σουίνι - ο Λιντς έχει ακόμη δύο παιδιά, τη σκηνοθέτιδα Τζένιφερ Τσέιμπερς Λιντς από το γάμο του με την Πέγκι Λεντζ και τον Οστιν Τζακ Λιντς από το γάμο του με την Μέρι Φισκ.

Ο Ράιλι γεννήθηκε το 1992, βρίσκεται στο τρίτο έτος του κινηματογραφικού τμήματος του School for the Art Institute του Σικάγο και είναι έτοιμος να γυρίσει τη δεύτερη μικρού μήκους ταινία του. Το λογικό θα ήταν να ζητήσει τη βοήθεια του μπαμπά... αλλά ο Ράιλι προτίμησε να χρηματοδοτήσει την ταινία του μέσω του kickstarter.com, αλλά και να την υλοποιήσει μαζί με τους συμμαθητές του, Ντρου Χανκς και Ιθαν Τιμπότ, με τους οποίους είχε συνεργαστεί και στην πρώτη του ταινία «Four and a Half Days» το 2012.

Το ατιτλοφόρητο ακόμη φιλμ του αφηγείται την ιστορία ενός νεαρόυ συγγραφέα που δεν μπορεί πλέον να θυμηθεί τα όνειρά του. Εχοντας χάσει όλες τις πηγές έμπνευσής του, αναζητά καταφύγιο σε ένα σπίτι όπου ζει μια μυστηριώδης γυναίκα...

Μην βιαστείτε να βρείτε ομοιότητες με το έργο του Ντέιβιντ Λιντς (λέξη κλειδί: τα όνειρα!) πριν διαβάστε προσεκτικά όσα έχει να δηλώσει ο Ράιλι Λιντς για την ταινία, τον δείτε στο βίντεο της παρουσίασης στο kickstarter παρακάτω και δείτε την μικρού μήκους ταινία του «Four Days and a Half». Μετά απ' όλα αυτά θα είστε σίγουροι πως ο μικρός Ράιλι ακολουθεί πιστά τα χνάρια του μπαμπά του και ίσως τελικά θέλετε να συνεισφέρετε στην προσπάθειά του!

To έκανε και ο ίδιος ο Ντέιβιντ Λιντς (ο οποίος όχι και τόσο παρεπιπτόντως, αν ισχύει, ετοιμάζει νέα ταινία) και φρόντισε αυτό να γίνει γνωστό (για να μην τον πουν άκαρδο πατέρα!) στο Twitter όπου και έγραψε «Θα συνεισφέρω μερικά χρήματα κι εγώ γιατί πραγματικά θέλω να δω τι θα είναι το επόμενό του βήμα.»