Φεστιβάλ / Βραβεία

Ο Αγκι προβλέπει τα Οσκαρ!

στα 10

«Καλεσμένος» στο σόου του Τζίμι Κίμελ (ο οποίος έχει παράδοση στις χιουμοριστικές οσκαρικές του εκπομπές), ο αξιολάτρευτος Αγκι από το «The Artist» κάνει τις δικές του προβλέψεις για τα Οσκαρ στις κατηγορίες Α' Ανδρικού και Γυναικείου ρόλου. Δείτε τα βίντεο...

Ο Αγκι προβλέπει τα Οσκαρ!
Συγχώρα με αφεντικό!

Ειλικρινά δεν ξέρουμε γιατί διαβάζουμε όλες τις προβλέψεις, τις μετρήσεις και τα στατιστικά. Γιατί ανοίγουμε κάθε μέρα όλα τα industry papers και τα sites. Εφόσον υπάρχει ο ... Αγκι και το αλάνθαστο ένστικτό του!

Ο υπέροχος τετράποδος πρωταγωνιστής του «The Artist», καλεσμένος στο βραδινό χιουμοριστικό σόου του Τζίμι Κίμελ, δέχτηκε να πάρει μέρος σε μία παράδοση της εκπομπής. Μέχρι πέρσι, στα αφιερωμένα στα Οσκαρ επεισόδιά του, ο Κίμελ έβγαζε την «Χάιντι, την Αλλήθωρη Μαρμότα», η οποία επέλεγε την φωτογραφία κάποιου υποψήφιου ως το προγνωστικό της για νικητή. Πέρσι μάλιστα, είχε διαλέξει την Νάταλι Πόρτμαν, πέφτοντας διάνα.

Δυστυχώς όμως, όπως μας πληροφορεί ο Κίμελ, το φθινόπωρο η Χάιντι πέθανε («Πήγε στον Παράδεισο των μαρσιποφόρων. Ο οποίος μάλλον είναι... ένα δέντρο...») και εκείνος έπρεπε να βρει κάποιο άλλον εθελοντή με ...ζωώδες ένστικτο για να την αντικαταστήσει.

Και τότε ο ίδιος και οι παραγωγοί του σκέφτηκαν το πιο έξυπνο σκυλί της κινηματογραφικής βιομηχανίας - τον Αγκι! Εχοντας τοποθετήσει λουκάνικα στις φωτογραφίες των 5 υποψηφίων κάθε κατηγορίας (Α' Ανδρικού και του αντίστοιχου Γυναικείου) ο Αγκι πρέπει πολύ απλά να επιλέξει ποιο θα προτιμήσει.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε αν το αξιαγάπητο τζακ ράσελ θα επιλέξει τον συμπρωταγωνιστή και «αφεντικό» του για το Οσκαρ Α' Ανδρικού;

.

.

Κι εδώ, η διπλωματική επιλογή του για το Οσκαρ Α' Γυναικείου!

Βαϊόλα Ντέιβις ή Μέριλ Στριπ, Αγκι;

.

Αν, παρόλα αυτά δεν έχετε πειστεί και θέλετε να μελετήσει τα κανονικά προγνωστικά στοιχεία των φετινών Οσκαρ, μπορείτε να το κάνετε εδώ:

Διαβάστε όλες τις φετινές οσκαρικές υποψηφιότητες, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή Οσκαρική κούρσα και θυμηθείτε πως για την Ελλάδα η μετάδοση της απονομής θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα από 26η προς 27η Φεβρουαρίου στα κανάλια NovaCinema 1 και NovaCinema HD και μοιραστείτε στα σχόλια παρακάτω τις επιλογές σας.