Buzz

Είναι και επίσημο. Η πρεμίερα του «No Time to Die» θα γίνει το Σεπτέμβρη στο Λονδίνο.

στα 10

Δύο περίπου χρόνια μετά την προγραμματισμένη της έξοδο, η 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ βγαίνει στις αίθουσες.

Flix Team
Είναι και επίσημο. Η πρεμίερα του «No Time to Die» θα γίνει το Σεπτέμβρη στο Λονδίνο.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «No Time to Die» του Κάρι Φουκουνάγκα θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, παρουσία των συντελεστών. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ταινίας στο Twitter, διαλύοντας όλες τις φήμες που ήθελαν την ταινία να αναβάλλεται ξανά εξαιτίας του νέου τέταρτου κύματος της πανδημίας που επελαύνει σε όλον τον κόσμο, προκαλώντας ανησυχία αλλά και αβεβαιότητα για την επάνοδο στο φθινόπωρο.

Δείτε κι αυτό: Ladies and gentlemen, James Bond is back!

Το «No Time to Die» ήταν από τις πρώτες ταινίες που επηρεάστηκαν από την πανδημία. Μετά από μια πρώτη αναβολή λόγω αλλαγή σκηνοθέτη (τον Ντάνι Μπόιλ αντικατέστησε ο Κάρι Φουκουνάγκα) από τον Νοέμβριο του 2019 στον Φεβρουάριο του 2020 και μετά τον Απρίλιο του 2020, η ταινία αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο του 2020, μετά για τον Απρίλιο του 2021 και τελικά για τον Οκτώβριο του 2021. Στην Αγγλία η ταινία θα βγει δυο μέρες μετά την πρεμιέρα της, στις 30 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις αρχές Οκτώβρη σε όλον τον κόσμο.

Στην Ελλάδα η ταινία είναι προγραμματισμένη για έξοδο στις αίθουσες στις 30 Σεπτεμβρίου σε διανομή της Tulip Entertainment.

Διαβάστε ακόμη: Ανησυχίες, καθυστερήσεις, αναβολές... Η μετάλλαξη Δέλτα αλλάζει τα πλάνα για το φθινόπωρο