Buzz

To «Star Trek 4» βρήκε τον σκηνοθέτη του

στα 10

Ο Νόα Χόλεϊ του «Fargo» και «Legion» ετοιμάζεται να οδηγήσει το Enterprise σε νέες επικίνδυνες αποστολές.

To «Star Trek 4» βρήκε τον σκηνοθέτη του

Εχουν περάσει ήδη 3 χρόνια από τότε που είδαμε μια ταινία «Star Trek», από την σειρά reboot που ξεκίνησε το 2009 ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, στις κινηματογραφικές αίθουσες, με το «Star Trek: Beyond» του Τζάστιν Λιν να ήταν η τελευταία. Αρκετό καιρό πριν ακούγονταν πως μια τέταρτη ταινία ήταν ήδη στα σκαριά (όχι δεν μιλάμε για την ταινία spin off του Ταραντίνο) την οποία θα σκηνοθετούσε ο Σ. Τζ. Κλάρκσον και θα είχε να κάνει με ένα ταξίδι στον χρόνο όπου ο Κερκ (Κρις Πάιν) θα συναντούσε τον νεκρό πατέρα του (Κρις Χέμσγουορθ). Ολο αυτό δεν έγινε ποτέ μιας και οι δυο ηθοποιοί αποχώρησαν από την ταινία λέγοντας πως δεν τα βρήκαν στα οικονομικά, αν και ο Χέμσγουορθ αργότερα αποκάλυψε πως δεν του άρεσε το σενάριο. Και από τότε το μέλλον της σειράς έμοιαζε αβέβαιο.

Διαβάστε ακόμα: Το «Star Trek» του Ταραντίνο θα είναι βρωμόστομο και ακατάλληλο

star trek 607

Κι αυτό μέχρι σήμερα μιας και οι ελπίδες των απανταχού trekkies αναζωπυρώθηκαν όταν ανακοινώθηκε πως η τέταρτη ταινία «Star Trek» βρίσκεται πάλι στα στάδια παραγωγής με τον Νόα Χόλεϊ, το μυαλό πίσω από της τηλεοπτικές σειρές «Fargo» και «Legion» αλλά και σκηνοθέτη της ταινίας «Lucy in the Sky» με την Νάταλι Πόρτμαν, να αναλαμβάνει το σενάριο και την σκηνοθεσία. Και όχι μόνο αυτό αλλά το Enterprise θα γεμίσει και πάλι με τους Κρις Πάιν, Ζάκαρι Κουίντο, Τζον Τσο, Καρλ Ούρμπαν, Σάιμον Πεγκ και Ζόι Σαλντάνα.

Τίποτα παραπάνω δεν έχει γίνει γνωστό, ούτε λεπτομέρειες για την ιστορία ή αν θα βασιστούν στο σενάριο της ταινίας του Κλάρκσον, αλλά ούτε για την ημερομηνία κυκλοφορίας. Θα είναι ενδιαφέρον πάντως να δούμε μια ταινία «Star Trek» μέσα από την ματιά του Χόλεϊ, ειδικά και μετά τις τελευταία δείγματα δουλειάς του στην τηλεόραση. Αναμένουμε σύντομα περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα: 50 χρόνια μετά, το «Star Trek» πηγαίνει ακόμη σε μέρη που κανείς άνθρωπος δεν έχει επισκεφθεί