Φεστιβάλ / Βραβεία

Ποιος θέλει τον Νιλ Πάτρικ Χάρις να επιστρέψει για οικοδεσπότης των Οσκαρ το 2016;

στα 10

H έστω και όχι ολοκληρωτικά απογοητευτική παρουσία του στην 87η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ, δεν υπήρξε ικανή για να χτυπήσει το άστρο του Νιλ Πάτρικ Χάρις. Μια μίνι έρευνα αποδεικνύει πως ο κόσμος τον ξαναθέλει οικοδεσπότη της μεγάλης βραδιάς.

Ποιος θέλει τον Νιλ Πάτρικ Χάρις να επιστρέψει για οικοδεσπότης των Οσκαρ το 2016;

Οι κακές κριτικές που πήρε ο Νιλ Πάτρικ Χάρις για την παρουσίαση της 87ης Απονομής των Βραβείων Οσκαρ επιβεβαιώθηκαν όταν δημοσιοποιήθηκε πως η τηλεθέαση της βραδιάς υπήρξε μια από τις χαμηλότερες των τελευταίων χρόνων.

Στην πραγματικότητα, ο Νιλ Πάτρικ Χάρις δεν ήταν αποκλειστικά υπεύθυνος για το μη ενδιαφέρον των θεατών, αφού στους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο μπορεί να προσθέσει κανείς την παρουσία πολλών «ανεξάρτητων» μικρών ταινιών και μια παράδοση που θέλει τα Οσκαρ να μην έχουν πλέον κανένα ενδιαφέρον μετά από μια εξαντλητική προοσκαρική περίοδο όπου τα αποτελέσματα της βραδιάς είναι λίγο πολύ γνωστά πολύ πριν η κάμερα μπει στο Dolby Theatre.

Διαβάστε αναλυτικά: Oscars 2015: Γιατί ο Νιλ Πάτρικ Χάρις δεν ήταν τόσο legendary όσο περιμέναμε!

Από την επομένη των φετινών Οσκαρ, μέχρι και σήμερα, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση - απολογισμός της τελετής από την πλευρά της Ακαδημάις, αλλά ούτε και το παραμικρό σχόλιο εκ μέρους του Νιλ Πάτρικ Χάρις. Αντ' αυτού πολλά μέσα πρόφτασαν να προτείνουν τα ονόματα που θα τον διαδεχθούν το 2016, ανάμεσά τους η Ανα Κέντρικ, η Τζούλια Λούις Ντρέιφους και ο Κρις Ροκ, ενώ μια μίνι έρευνα που ολοκληρώθηκε αυτές τις μέρες ανατρέπει τα δεδομένα.

Neil Patrick Harris Vanity Fair Party 607

H εταιρεία δημοσκοπήσεων Penn Schoen Berland ρώτησε 360 θεατές των Οσκαρ, ηλικίας από 13 έως και 59 ετών και κατέληξε πως το 32 τοις εκατό των ερωτηθέντων δίνουν Α στον Νιλ Πάτρικ Χάρις για την παρουσιάσή του, ενώ το 43 τοις εκατό τον βαθμολογεί με Β. Το 71 τοις εκατό όμως των ερωτηθέντων ψήφισαν πως θα ήθελαν να τον ξαναδούν ως οικοδεσπότη το 2016. Από το 29 τοις εκατό που δεν επιθυμεί μια ακόμη χρονιά Οσκαρ με Νιλ Πάτρικ Χάρις, οι περισσότεροι ερωτηθέντες ήταν κάτω των 25 ετών, γεγονός που δείχνει πως ο κωμικός δεν έχει μεγάλη πέραση στις νεαρές ηλικίες. Οι περισσότεροι ερωτηθέντες βρήκαν την εμφάνιση του Νιλ Πάτρικ Χάρις «διασκεδαστική» και αστεία», ενώ λίγοι θεώρησαν πως ήταν λίγο «βαρετός» ή απλά «οk».

Οι 360 ερωτηθέντες ψήφισαν όμως και τους αγαπημένους τους οικοδεσπότες των τελευταίων πέντε χρόνων, φέρνοντας στην πρώτη θέση την Ελεν ΝτιΤζένερις και τον Νιλ Πάτρικ Χάρις στη δεύτερη θέση, μπροστά από τους Σεθ ΜακΦάρλαν, Μπίλι Κρίσταλ και το δίδυμο των Τζέιμς Φράνκο και Αν Χάθαγουεϊ.

Διαβάστε ακόμη: Κι όμως υπάρχουν ήδη φαβορί για τα Οσκαρ του 2016!

Neil Patrick Harris Oscars 2015 607

Διαβάστε ακόμη: