Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2015, Live Blog: Ζήστε κάθε λεπτό των Οσκαρ μαζί με το Flix

στα 10

Το βράδυ της Κυριακής, 22 Φεβρουαρίου προς ξημερώματα Καθαράς Δευτέρας, το μεγαλύτερο κινηματογραφικό event της χρονιάς, η 87η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ θα ξετυλιχθεί μπροστά στα μάτια μας. Το Flix θα μεταδίδει live, λεπτό προς λεπτό, τι φορέθηκε, τι ειπώθηκε, τι εξέπληξε, ποιος βραβεύτηκε και τι θα μας μείνει αξέχαστο για πάντα.

Flix Team
Oscars 2015, Live Blog: Ζήστε κάθε λεπτό των Οσκαρ μαζί με το Flix

Στιγμή προς στιγμή, βραβείο με βραβείο, τραγούδι με χορευτικό, γέλιο με δάκρυ: Φέτος, για πρώτη φορά, το Flix θα μεταδίδει τα Oscars ζωντανά, στο live blog που βλέπετε κάτω απ' αυτές τις γραμμές. Το live blog μας ξεκινά από τώρα. Ετσι εσείς δε θα χρειάζεται να κάνετε ούτε καν refresh, παρά να βολευτείτε στην οθόνη σας για να παρακολουθείτε όλα όσα συμβαίνουν στην 87η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ. Κυριακή βράδυ, ξημερώματα Καθαρής Δευτέρας, φοράμε όλοι τις πιο αμπιγιέ πιτζάμες μας και παρακολουθούμε τη μεγάλη Οσκαρική Βραδιά. Το Flix προσφέρει τον ενναλακτικό τρόπο για να δείτε την απονομή των Βραβείων Οσκαρ, με ζωντανή αναμετάδοση μέσω live blog, της επίσημης σελίδας του στο Facebook και στο λογαριασμό του στο Twitter, ξεκινώντας από τις προβλέψεις της τελευταίας στιγμής, τις πρώτες αφίξεις στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater, μεταφέροντας και σχολιάζοντας μαζί σας όλα όσα συμβαίνουν στη σκηνή και τα παρασκήνια.

Στις 2.00 ακριβώς στηνόμαστε στο κόκκινο χαλί για να δούμε ποιος περνά, τι φορά και τι λέει και στις 3.30 μπαίνουμε μέσα στο Dolby Theater για να δούμε, λεπτό προς λεπτό, την 87η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ.

Η 87η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ θα μεταδοθεί για 18η συνεχόμενη χρονιά, live & αποκλειστικά, από τα κανάλια novacinema την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 2 το πρωί. Το Flix.gr θα κάνει live blogging με ό,τι συμβαίνει μέσα κι έξω από το Dolby Theater όλο το βράδυ. Ζήστε τα Οσκαρ με τη nova και το Flix!