Φεστιβάλ / Βραβεία

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις δεν ανυπομονεί ακριβώς να επιστρέψει ως οικοδεσπότης των Οσκαρ το 2016

στα 10

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αμφιλεγόμενη εμφάνισή του ως οικοδεσπότης της 87ης Απονομής των Βραβείων Οσκαρ, ο Νιλ Πάτρικ Χάρις μιλάει για την εμπειρία που δεν θέλει να ξαναζήσει.

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις δεν ανυπομονεί ακριβώς να επιστρέψει ως οικοδεσπότης των Οσκαρ το 2016

«Δεν ξέρω αν η οικογένειά μου ή η ψυχή μου μπορεί να το αντέξει ξανά. Είναι ένα τέρας. Είχε πλάκα να σβήσω την παρουσιάση των Οσκαρ από τη λίστα των πραγμάτων που ήθελα να κάνω στη ζωή μου, αλλά ο χρόνος που ξοδεύτηκε με τις κατανοητές αντιδράσεις, δεν ξέρω αν εξισορροπούνται με έναν ευχάριστο τρόπο ώστε να το κάνει κανείς κάθε χρόνο ή ποτέ στο μέλλον.»

Η άποψη του Νιλ Πάτρικ Χάρις για την αμφιλεγόμενη παρουσίαση των Οσκαρ είναι αν μη τι άλλο ρεαλιστική. Σιωπηλός μέχρι και σήμερα, ακόμη και στον πάλαι ποτέ ζωηρό λογαριασμό του στο Twitter, ο κωμικός που δεν υπήρξε legendary ως οικοδεσπότης της μεγαλύτερης βραδιάς του Χόλιγουντ, σκοράροντας μια από τις χειρότερες τηλεθεάσεις των τελευταίων χρόνων, μιλάει για πρώτη φορά στην Huffington Post χωρίς φόβο και πάθος.

Neil Patrick Harris Oscars 2015 607

«Δεν έπαθα εμμονή με τις κριτικές και τις αντιδράσεις για τη βραδιά, αλλά ήταν ενδιαφέρον να βλέπεις τη γνώμη του κόσμου για το τι πέτυχε και τι όχι. Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που απλά παρακολουθεί την τελετή να συνειδητοποιήσει πόσος χρόνος, αφοσίωση και πόσους συμβιβασμούς και δικαιολογίες απαιτούνται για το κάθε τι. Για κάθε αστείο. Για κάθε αστείο που δεν ειπώθηκε ποτέ. Και δεν το λέω αυτό για να υπερασπιστώ όλα όσα είπα σαν να ήταν η καλύτερη επιλογή, αλλά ταυτόχρονα μιλάμε για μια τελετή όπου πρέπει να γεμίσεις 14 πράξεις ανάμεσα σε 20 και περισσότερα βραβεία. Οπότε η δουλειά μου ήταν να προσπαθήσω να κρατήσω τα πράγματα όσο ελαφριά και συγκεκριμένα σε σχέση με τις φετινές υποψήφιες ταινίες. Και αν ο κόσμος το κριτικάρει, είναι λογικό αφού μιλάμε για μια γιγαντιαία πλατφόρμα.»

Διαβάστε ακόμη: Oscars 2015: Γιατί ο Νιλ Πάτρικ Χάρις δεν ήταν τόσο legendary όσο περιμέναμε!

«Είμαι χαρούμενος που το φέραμε εις πέρας. Σκέφτομαι πως όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα στο Dolby Theatre έδειχναν να διασκεδάζουν κατά τη διάρκεια του σόου, αλλά ήξερα πως και το αντίθετο θα ήταν αλήθεια. Μου είχαν πει πως πρέπει να γνωρίζω πως τα τέσσερα πέμπτα της αίθουσας δεν είναι νικητές και όσο περνάει η ώρα όλοι είναι λιγότερο ενθουσιασμένοι. Ενιωθα όμως πως διασκέδαζαν όλο και περισσότερο, οπότε είμαι χαρούμενος γι' αυτό.»

Neil Patrick Harris Oscars 2015 607

Σε πρόσφατη μίνι έρευνα που έγινε στην Αμερική, ο κόσμος θα ήθελε ωστόσο να ξαναδεί τον Νιλ Πάτρικ Χάρις να παρουσιάζει τα Οσκαρ του 2016, αν και οι φήμες για τον διάδοχό του πληθαίνουν με τα ονόματα των Ανα Κέντρικ, Κρις Ροκ και Τζόυλια Λούις Ντρέιφους να βρίσκονται πρώτοι στη λίστα.

Διαβάστε ακόμη: Ποιος θέλει τον Νιλ Πάτρικ Χάρις να επιστρέψει για οικοδεσπότης των Οσκαρ το 2016;

Στην ίδια έρευνα, ο Νιλ Πάτρικ Χάρις ήρθε δεύτερος αγαπημένος οικοδεσπότης των Οσκαρ για τα τελευταία πέντε χρόνια, με την πρώτη θέση να ανήκει δικαιωματικά στην Ελεν ΝτιΤζένερις.