Buzz

H Εμανουέλ Μπεάρ τερματίζει την έννοια «dominatrix» στο τρέιλερ του «My Mistress» του Στίβεν Λανς

στα 10

Σκανδαλιστικά camp, το τρέιλερ του «My Mistress» του Αυστραλού Στίβεν Λανς βγάζει από την αφάνεια την Εμανουέλ Μπεάρ στον πιο ακραίο ρόλο της καριέρας της.

H Εμανουέλ Μπεάρ τερματίζει την έννοια «dominatrix» στο τρέιλερ του «My Mistress» του Στίβεν Λανς

Είναι ένα μακρύ καυτό καλοκαίρι για τον Τσάρλι Μπόιντ. Είναι δεκάεξι ετών και οι ορμόνες του κάνουν πάρτι. Οταν μια τραγωδία θα χτυπήσει την οικογένειά του, ο Τσάρλι θα βυθιστεί στον πόνο, ένα πόνο τόσο βαθύ που είναι σίγουρος πως κανείς δεν μπορεί να τον βοηθήσει να απαλλαγεί απ' αυτόν. Απελπισμένος και μόνος θα συναντήσει τη Μάγκι, τη μυστηριώδη γυναίκα που ζει στο τέλος του δρόμου. Η Μάγκι είναι επαγγελματίας του πόνου. Ξέρει πολύ καλά να τον προσφέρει, να τον εξερευνά, να τον μοιράζεται. Με μοναδικό αντάλλαγμα τα χρήματα...

Αυτή είναι η υπόθεση του «My Mistress», της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του βραβευμένου μικρομηκά και σκηνοθέτη βίντεο κλιπ Αυστραλού Στίβεν Λανς που θα κάνει την πρεμιέρα της σε λίγες ημέρες στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μελβούρνης και αναμένεται να προκαλέσει συζητήσεις - αν όχι να γίνει η ταινία - σοκ του 2014.

My Mistress

Ο λόγος είναι απλός και είναι ολοκάθαρος στο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, αφού τη Μάγκι υποδύεται η Εμανουέλ Μπεάρ, η οποία μετά από χρόνια αισθητής απουσίας σε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον και ενώ πλέον έχει χάσει για πάντα το πρόσωπο που της στέρησαν οι χωρίς λόγο απανωτές πλαστικές εγχειρήσεις μοιάζει εδώ να βρίσκεται ακριβώς στα νερά της στο ρόλο μιας ντομινατρίξ που δεν κολώνει πουθενά προκειμένου να αποπλανήσει τον 16χρονο νεαρό και να του διδάξει τη ηδονή του πόνου.

My Mistress

To σενάριο του «My Mistress» υπογράφει μαζί με τον Λανς ο Τζέραρντ Λι, σεναριογράφος του «Sweetie» αλλά και του «Top of the Lake» της Τζέιν Κάμπιον, εδώ σε πιο camp μονοπάτια, αφού το όλο packaging της ταινίας (από τις φωτογραφίες, μέχρι το τρέιλερ και το πόστερ) παραπέμπουν μάλλον σε μια σάτιρα παρά σε κάτι πραγματικά σαδομαζοχιστικά αισθησιακό.

My Mistress

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ, εν αναμονή της ολοκληρωμένης ταινίας που θα μας λύσει πολλές απορίες, τόσο για το ποιόν της όσο και για το αν η Εμανουέλ Μπεάρ παραμένει ακόμη ικανή να ξεσηκώσει θύελλες ερωτισμού όπως έκανε κάποτε...


Διαβάστε ακόμη: