Buzz

Μπεν Στίλερ σε αγαπάμε! Τρέιλερ για το «The Secret Life Of Walter Mitty»

στα 10

Δεν είναι κρυφό πως αγαπάμε τον Μπεν Στίλερ, πως συγχωρούμε πολλές από τις επιλογές του ως ηθοποιό και πως πιστεύαμε πάντα πως είναι ένας σπουδαίος σκηνοθέτης. Το τρέιλερ του «The Secret Life of Walter Mitty» είναι από τα ωραίοτερα πράγματα που είδαμε αυτήν την εποχή. Και το σκηνοθετεί ο ίδιος...

Μπεν Στίλερ σε αγαπάμε! Τρέιλερ για το «The Secret Life Of Walter Mitty»

Update 14.10: Δείτε πιο κάτω το νέο, extended international trailer του «The Secret Life of Walter Mitty», ίσως πιο «συμβατικό», αλλά οπωσδήποτε χορταστικό.

To «The Secret Life of Walter Mitty» είναι ένα διήγημα του Τζέιμς Θέρμπερ, γραμμένο το 1939 και αναγνωρισμένο ως ένα από τα πιο ανθολογημένα διηγήματα της αμερικανικής λογοτεχνίας.

Το 1947 το διήγημα έγινε ταινία μεγάλου μήκους με σκηνοθέτη τον Νόρμαν Ζ. ΜακΛέοντ και πρωταγωνιστή τον Ντάνι Κέι, σε ένα υποτιμημένο φιλμ φαντασίας παραγωγής του θρυλικού Σάμιουελ Γκόλντγουιν, ενώ το 1994 ο Σάμιουελ Γκόλντγουιν Τζιούνορ θέλησε να τιμήσει τον πατέρα του γυρίζοντας ένα ριμέικ με πρωταγωνιστή τον Τζιμ Κάρεϊ.

Από τότε και μέχρι σήμερα που η ταινία είναι έτοιμη, με τον Μπεν Στίλερ να υπογράφει τη σκηνοθεσία και να πρωταγωνιστεί, πολλοί πέρασαν από την καρέκλα του σκηνοθέτη (από τον Μαρκ Γουότερς μέχρι τον Γκορ Βερμπίνσκι) και ακόμη περισσότεροι από τον πρωταγωνιστικό ρόλο (από τον Οουεν Γουίλσον μέχρι τον Μάικ Μάγιερς και τον Σάσα Μπαρόν Κοέν).

2

Αν, όμως, μερικές φορές, τα σωστά πράγματα έρχονται στους σωστούς ανθρώπους τη σωστή στιγμή, το «The Secret Life of Walter Mitty» έπρεπε εξ αρχής να ανήκει στον Μπεν Στίλερ.

Και αυτό δεν είναι κάτι που θα το υποστήριζαν αβλεπί μόνο οι φανατικοί θαυμαστές του «Reality Bites», του «Zoolander» και του «Tropic Thunder», αλλά και όποιος σώφρων άνθρωπος θα έβλεπε τον Στίλερ μέσα στο κοστούμι του Γουόλτερ Μίτι να παραβιάζει πραγματικότητες με τη φαντασία του σε ένα love story ψηφιακών διαστάσεων αλλά ανθρώπινων αποθεμάτων.

Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε είναι απλά συγκλονιστικό. Κάτι ανάμεσα σε ταινία του Σπάικ Τζόνζι, γραμμένη από τον Τσάρλι Κάουφμαν αλλά με όλη την παιδικότητα που ανέκαθεν έκρυβε μέσα του ο Στίλερ και με μια indie καρδιά χτυπημένη σαν τατουάζ στην mainstream σάρκα του, υπό τους ήχους του «Dirty Paws» των Of Monsters And Men.

Το «The Secret Life of Walter Mitty» βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες - όχι τυχαία - τα Χριστούγεννα. Δείτε το παρακάτω.

Update 14.10: Δείτε, αμέσως μετά, το νέο, extended international trailer του «The Secret Life of Walter Mitty», ίσως πιο «συμβατικό», αλλά οπωσδήποτε χορταστικό.



2

2

2

2

2

2

2