Buzz

Ο Ντέβιντ Λόουερι ετοιμάζει ένα ποπ μιούζικαλ με τίτλο «Mother Mary»

στα 10

Η ταινία θα είναι σε παραγωγή του Α24 με πρωταγωνίστριες τις Αν Χάθαγουεϊ και Μικαέλα Κόελ.

Ο Ντέβιντ Λόουερι ετοιμάζει ένα ποπ μιούζικαλ με τίτλο «Mother Mary»

Ο Ντέβιντ Λόουερι φαίνεται πως έχει καταλάβει το πως δουλεύει η βιομηχανία του Χόλιγουντ. Συνεργάζεται με τα μεγάλα στούντιο για να γυρίσει μια ταινία έτσι ώστε, με αυτά τα λεφτά, να γυρίσει την επόμενη όπως εκείνος θέλει. Ετσι και με την πιο πρόσφατή του ταινία, το «Peter Pan & Wendy», η οποία θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες εβδομάδες στο Disney+, η οποία τον βοήθησε να μαζέψει τα λεφτά για τη νέα του ταινία με τίτλο «Mother Mary».

Ο Λόουερι θα γράψει και θα σκηνοθετήσει την ταινία, για το στούντιο A24, η οποία θα είναι ένα μιούζικαλ με πρωταγωνίστριες τις Αν Χάθαγουεϊ και Μικαέλα Κόελ. Η ταινία περιγράφεται ως «ένα επικό ποπ μελόδραμα που ακολουθεί μια φανταστική μουσικό (Χάθαγουεϊ) και τη σχέση της με μια εμβληματική σχεδιάστρια μόδας (Κόελ).»

Διαβάστε ακόμα: Η νέα ταινία του Τζόρνταν Πιλ θα κυκλοφορήσει το 2024

mother mary

Επίσης οι Τζακ Αντόνοφ και Charli XCX, δύο από τους μεγαλύτερους μουσικούς της ποπ σήμερα, θα γράψουν τα πρωτότυπα τραγούδια για την ταινία. Ο Λόουερι μαζί με τους Τόμπι Χάλμπρουκς και Τζέιμς Μ. Τζόνσον θα αναλάβουν την παραγωγή μαζί με το στούντιο Homebird Productions και το γερμανικό Augenschein Filmproduktion.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο για το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή της ταινίας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες με αρκετή ανυπομονησία.