Buzz

Νέο τρέιλερ για το «Mortdecai». Ετσι που το πάει, θα ξαναγαπήσουμε τον Τζόνι Ντεπ

στα 10

Το νέο τρέιλερ του «Mortdecai» αποκαλύπτει όχι μόνο τον Τζόνι Ντεπ ως νέο... Πίτερ Σέλερς, αλλά κι ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό συμπληρωματικό καστ, από Γιούαν ΜακΓκρέγκορ μέχρι Ολίβια Μαν.

Νέο τρέιλερ για το «Mortdecai». Ετσι που το πάει, θα ξαναγαπήσουμε τον Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ επενδύει για ακόμη μια φορά στην εκκεντρικότητα, σε μια ταινία που μοιάζει με τον «Ροζ Πάνθηρα» και - ενδέχεται - να σώσει την καριέρα και την υπόληψη του πρωταγωνιστή του! Σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Κεπ, σεναριογράφου του τρίτου «Ιντιάνα Τζόουνς», του «Men in Black 3» και πάλαι πότε πολλά υποσχόμενου σκηνοθέτη («Stir of Echoes»), το «Mortdecai» ζωντανεύει τον ήρωα της διάσημης τριλογίας βιβλίων του Κιρίλ Μπονφιλιόλι (1928-1985), ενός εμπόρου τέχνης και συγγραφέα που γέννησε στα '70s τον ομώνυμο ήρωα: έναν έμπορο τέχνης διάσημο για το μουστάκι του και τις ανορθόδοξες μεθόδους της λύσης των υποθέσεων στις οποίες αναμειγνύεται.

Το «Mortdecai» παρακολουθεί τον Τσάρλι Μόρντεκαϊ, καθώς αυτός αναλαμβάνει την αναζήτηση ενός κλεμμένου πίνακα ο οποίος θεωρείται ότι περιέχει κρυμμένο το κλειδί ενός λογαριασμού τραπέζης όπου βρίσκεται χρυσός των Ναζί. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Τζόνι Ντεπ αναλαμβάνει την ευθύνη να ζωντανέψει τον «κάτι από Πίτερ Σέλερς στον "Ροζ Πάνθηρα"» κεντρικό ήρωα, σε μια προσπάθεια να βγει αλώβητος από τις εμπορικές επιτυχίες του «Dark Shadows», του «Lone Ranger» και γενικώς της κατρακύλας που έχει πάρει η δημοτικότητά του τα τελευταία χρόνια...

Μαζί του πρωταγωνιστούν η Γκουίνεθ Πάλτροου, ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ο Πολ Μπέτανι κι ακόμοι οι Οντρεϊ Πλάζα, Τζεφ Γκόλντμπλαμ και Ολιβερ Πλατ, σε αυτό που μπορεί να είναι ακόμη ένα «Σέρλοκ Χολμς» για τη γενιά των multiplex και - λόγω μουστακίου - και των απανταχού χίπστερς!

Δείτε παρακάτω το νέο, δεύτερο τρέιλερ του «Mortdecai» και το ολοκαίνουριο πόστερ του φιλμ, που είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2015.

Διαβάστε ακόμη:

mortdecai poster 607