Buzz

Ο Ιθαν Χοκ μιλάει για τους λόγους που τον έπεισαν να πρωταγωνιστήσει στην σειρά της Marvel «Moon Knight»

στα 10

Ισως ο κυριότερος λόγος από όλους ήταν πως θα συμπρωταγωνιστούσε με τον Οσκαρ Αϊζακ, έναν ηθοποιό που φαίνεται πως θαυμάζει αρκετά.

Ο Ιθαν Χοκ μιλάει για τους λόγους που τον έπεισαν να πρωταγωνιστήσει στην σειρά της Marvel «Moon Knight»

Η πρώτη τηλεοπτική σειρά του MCU, το «WandaVision», αποδείχτηκε τεράστια επιτυχία η οποία συνεχίζει να εκπλήσσει κάθε εβδομάδα, δείχνοντας ταυτόχρονα τον δρόμο για ένα αρκετά υποσχόμενο μέλλον στη μικρή οθόνη. Μια από τις σειρές οι οποίες ήδη ετοιμάζονται είναι και το «Moon Knight» με τον Οσκαρ Αϊζακ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ πρόσφατα επιβεβαιώθηκε πως και ο Ιθαν Χοκ θα έχει κάποιον ρόλο στη σειρά.

Πολλοί είδαν την απόφαση αυτή του Χοκ να παίξει σε μια υπερηρωική σειρά, όταν ίδιος στο παρελθόν είχε δηλώσει πως δεν ήταν και μεγάλος φαν των υπερηρωικών ταινιών, ως μια τεράστια υποκρισία από πλευράς του. Ο Χοκ παλιότερα σε μια συνέντευξή του είχε δηλώσει πως «τώρα θα έχουμε το πρόβλημα ότι θα μας λένε πως το “Logan” είναι μια εξαιρετική ταινία. Είναι απλά μια εξαιρετική υπερηρωική ταινία. Δεν είναι Μπέργκμαν. Είχα πάει να δω την ταινία γιατί όλοι έλεγαν πως ήταν μια “εξαιρετική ταινία” και εγώ ήμουν “σοβάρα; Ηταν απλά μια καλή υπερηρωική ταινία.” Υπάρχει διαφορά αλλά οι μεγάλες επιχειρήσεις πιστεύουν πως δεν υπάρχει καμία απολύτως. Οι μεγάλες επιχειρήσεις σε κάνουν να πιστεύεις πως είναι μια εξαιρετική ταινία γιατί θέλουν βγάλουν λεφτά.»

Διαβάστε ακόμα: Η Marvel φαίνεται να βρήκε τον «Ιππότη του Φεγγαριού» της

moon knight 607

Φυσικά μετά από λίγο καιρό, και όταν ακόμα και αρκετοί φανς του κατέκριναν τις δηλώσεις αυτές, βγήκε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα λέγοντας «Μιλούσα για ένα πολύ πιο λεπτό θέμα σχετικά με τα χρήματα στην Αμερική και ποια είναι η εμμονή μας με τη συσσώρευση πλούτου. Ο “Doctor Strange” του Σκοτ Ντέρικσον είναι εκπληκτικός, το “Dark Knight” του Κρίστοφερ Νόλαν, ο “Logan” του Τζέιμς Μάνγκολντ, τις ανέφερα επειδή είναι οι αγαπημένες μου και ο κόσμος νόμιζα πως τις σχολίαζα αρνητικά. Αυτό που προσπαθούσα να πω είναι ότι χρειαζόμαστε μια κοινότητα που κάνει κάθε είδους ταινίες. Είναι ένα μέρος του και νομίζω ότι ενοχλεί τους ανθρώπους επειδή δεν θέλουν να επιστρέψουν στο γκέτο όπου τα κόμικς δεν θεωρήθηκαν σοβαρά ως τέχνη και συμφωνώ με αυτό.»

Τελικά όμως τι ήταν αυτό που τον τράβηξε στο «Moon Knight»; Μιλώντας στο podcast του The Ringer ο Χοκ σχολίασε πως «βρίσκομαι σε μια τέτοια φάση ως ηθοποιός. Και για να είμαι ειλικρινής λατρεύω το γεγονός πως το “Moon Knight” είναι μια λιγότερο γνωστή ιστορία και επιτρέπει μια μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία. Επίσης σκηνοθέτης είναι ο Μοχάμεντ Ντίαμπ, ο οποίος είναι φοβερός.» Αλλά διευκρίνισε πως ο Οσκαρ Αϊζακ, έναν ηθοποιό που θαυμάζει αρκετά, έπαιξε τεράστιο ρόλο στην απόφασή του να δεχτεί τον ρόλο στην σειρά. «Για μένα ήταν όλο ο Οσκαρ Αϊζακ για να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Τον βρίσκω αρκετά συναρπαστικό ηθοποιό. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνει στην ζωή του. Μου θυμίζει εκείνους τους ηθοποιούς που θαύμαζα όταν έφτασα για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη. Ο Οσκαρ είναι πιο νέος από εμένα και μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται. Και γενικά ωραία πράγματα μπορούν να συμβούν όταν συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που σου αρέσει ο τρόπος σκέψης τους, σωστά;»

Διαβάστε ακόμα: Πρώτες... σκηνές από τις «Σκηνές από Ενα Γάμο» με Οσκαρ Αϊζακ και Τζέσικα Τσαστέιν

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το podcast παρακάτω.