Buzz

Μια Μέρα στην Καλιφόρνια: 10.000 φωτογραφίες, ένα βίντεο

στα 10

Ενας χρόνος, 10.000 φωτογραφίες και μια ρομαντική ερωτική ιστορία ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν ένα από τα ωραιότερα αφιερώματα στην Καλιφόρνια που έγιναν ποτέ.

Μια Μέρα στην Καλιφόρνια: 10.000 φωτογραφίες, ένα βίντεο

O μοναδικός λόγος για τον οποίο ο Ράιν Κιλάκι ξεκίνησε ένα ταξίδι ενός χρόνου σε ολόκληρη την Καλιφόρνια, ηταν για να δείξει στη σύζυγο του, Σέρι, μερικά από τα πιο όμορφα «άγνωστα» μέρη που κανείς τους δεν γνώριζε ότι υπήρχαν.

Το αποτέλεσμα ήταν 10.000 φωτογραφίες που ενώθηκαν με την τεχνική του stop - motion. To βίντεο προοριζόταν αρχικά για ιδιωτική χρήση, αλλά στην εποχή της απόλυτης κυριαρχίας του Ιντερνετ, ο Κιλάκι αποφάσισε να το μοιραστεί σαν ένα ερωτικό γράμμα στην πολιτεία που τόσο αγαπάει και στην οποία θα έρθει σε λίγο καιρό στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η ανταπόκριση ήταν άμεση, τόσο από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όσο και από απλούς Καλιφορνέζους που ξαναγνώρισαν το μέρος όπου γεννήθηκαν ή ζουν σαν να το έβλεπαν για πρώτη φορά.

«Η εύκολη λύση είναι να επικεντρωθείς στην πολιτική της Καλιφόρνια, στην κίνηση και τους φόρους. Είναι εύκολο να ξεχάσεις πόσο όμορφη είναι αυτή η πολιτεία. Ο Θεός έχει δημιουργήσει κάτι το απίστευτο και νομίζω πως ο κόσμος πρέπει να βγει έξω και να απολαύσει όλα έχει να του δώσει η Καλιφόρνια».