Buzz

Ο Μελ Γκίμπσον ψάχνει τοποθεσίες για τα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας «Τα Πάθη του Χριστού»

στα 10

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γκίμπσον πέρασε από τη Μάλτα και την Ιταλία για να δει περιοχές για τα γυρίσματα του σίκουελ με τίτλο «The Passion of the Christ: Resurrection».

Ο Μελ Γκίμπσον ψάχνει τοποθεσίες για τα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας «Τα Πάθη του Χριστού»

Από ό,τι φαίνεται η Δευτέρα Παρουσία έρχεται σύντομα… στους κινηματογράφους. Η ταινία του Μελ Γκίμπσον «Τα Πάθη του Χριστού» όταν κυκλοφόρησε στις αίθουσες το 2004 έμελλε να γίνει μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες του παγκόσμιου box office κερδίζοντας πάνω από 620 εκατομμύρια δολάρια, με τα 400 από αυτά να είναι μόνο στην Αμερική, κάνοντας την μια από τις πιο εμπορικές ταινίες με R rating.

Tώρα ο Μελ Γκίμπσον βρίσκεται στην Ευρώπη και αναζητά τοποθεσίες για τη συνέχεια της βιβλικής υπερπαραγωγής του 2004, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει ότι η μακροχρόνια συνέχεια της ταινίας πρόκειται να γίνει στην πραγματικότητα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Γκίμπσον φένεται να περιόδευσε τη Μάλτα με μια ομάδα παραγωγής και στη συνέχεια έφτασε στη νότια ιταλική περιοχή της Απουλίας, όπου επισκέφθηκε διάφορες αγροτικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των αρχαίων πόλεων Γκινόσα, Γκραβίνα ντι Λατέρτζα και Αλταμούρα, δήλωσε ο διευθυντής της Επιτροπής Κινηματογράφου της Πούλια, Αντόνιο Παρέντε.

Διαβάστε ακόμα: Ετοιμαστείτε για την Δευτέρα Παρουσία. Ερχεται το σίκουελ του «The Passion of the Christ»

The Passion of the Christ 1

«Το μόνο που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι πήγαν σε κάποιες τοποθεσίες πρόσφατα», είπε ο ατζέντης του Γκίμπσον, Αλαν Νίερομπ σε ένα email στο Variety, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχουν πολλά να συζητηθούν σε αυτό το αρχικό στάδιο».

16 χρόνια μετά και ο πρωταγωνιστής της ταινίας Τζιμ Καβίζελ επιβεβαιώνει πως το σίκουελ με τίτλο «The Passion of the Christ: Resurrection» βρίσκεται ήδη στα πρώιμα στάδια παραγωγής και πως θα είναι μεγαλύτερο (επικότερο;) από την πρώτη ταινία. Μιλώντας στο Breibart News o Καβίζελ δήλωσε πως «ο Μελ Γκίμπσον μου έστειλε το τρίτο draft του σεναρίου. Η ταινία έρχεται και θα έχει τίτλο “The Passion of the Christ: Resurrection”. Θα είναι μια από τις μεγαλύτερες ταινίες στην ιστορία.»

Το πως ο Γκίμπσον θα χειριστεί τέτοια θέματα μένει να το δούμε σύντομα. Ο καιρός γαρ εγγύς για την Δευτέρα (κινηματογραφική έστω) Παρουσία.