Buzz

Μάθε ψηφιακό σινεμά με τον τρόπο της SAE

στα 10

Νέος κύκλος σεμιναρίων πάνω στον ψηφιακό κινηματογράφο από τη SAE Αthens που καλύπτουν όλα τα βήματα της δημιουργίας μιας ταινίας: από την ανάπτυξη ενός νέου σχεδίου μέχρι και το τελικό cut της.

Flix Team
Μάθε ψηφιακό σινεμά με τον τρόπο της SAE

Η SAE Athens, συνεχίζοντας τα εκπαιδευτικά σεμινάρια γύρω από την τέχνη του σινεμά, παρουσιάζει μία σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων σύντομης διάρκειας πάνω στον ψηφιακό κινηματογράφο. καλύπτοντας το ευρύ φάσμα του χώρου της κινούμενης εικόνας τόσο σε επίπεδο παραγωγής και post production όσο και σε αυτό της προώθησης.

Η αρχή γίνεται με το σεμινάριο DSLR Film Making (έναρξη 8/11) κατά τη διάρκεια του οποίου δίνεται έμφαση στη δημιουργική χρήση των καμερών Digital single-lens reflex.

Συνέχεια έχει το σεμινάριο Final Cut User Certification (έναρξη 22/11), του κορυφαίου λογισμικού ψηφιακού μοντάζ της Apple. Στο τέλος του σεμιναρίου δίνεται πιστοποίηση χρήσης (Apple Final Cut Pro Χ Certified Users) μέσω εξετάσεων καθώς η SAE Athens αποτελεί Apple Authorized Training Center.

Το Δεκέμβριο, ακολουθώντας την καθιέρωση του ελληνικού σινεμά σε μια διεθνή αγορά, η SAE Athens παρουσιάζει για πρώτη φορά το σεμινάριο Developing & Pitching your Film (έναρξη 7/12). Το σεμινάριο επικεντρώνεται στη διαδικασία της ανάπτυξης ενός κινηματογραφικού project, τόσο σαν μια δημιουργική διαδικασία αλλά, κυρίως, σαν ένα όχημα διερεύνησης των καλλιτεχνικών και χρηματοδοτικών δυνατοτήτων εντός και εκτός Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα νέα σεμινάρια της SAE Athens στο επίσημο site της σχολής.

ιnfo

Νέος κύκλος σεμιναρίων πάνω στον ψηφιακό κινηματογράφο / Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2013

  • DSLR Film Making | 8 Νοεμβρίου
  • Final Cut User Certification | 22 Νοεμβρίου
  • Developing & Pitching your Film | 7 Δεκεμβρίου

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Eπικοινωνήστε με τη γραμματεία της SAE Athens για να ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του σεμιναρίου και να ξεναγηθείτε στις εγκαταστάσεις της σχολής.Ισχύουν ειδικές τιμές για φοιτητές και κατόχους κάρτας ανεργείας.

Επικοινωνήστε με την SAE Athens στο τηλέφωνο 210 3217661 ή στο athens@sae.edu

Tags: SAE