Buzz

Αποχαιρέτα το «He-Man» που περίμενες...

στα 10

Το Netflix ακύρωσε την επερχόμενη ταινία του, βασισμένη στο αγαπημένο παιδικό των ‘80s.

Αποχαιρέτα το «He-Man» που περίμενες...

Η ταινία «Masters of the Universe», μια live-action παραγωγή βασισμένη στο παιδικό «He-Man and the Masters of the Universe» και στην ομώνυμη σειρά παιχνιδιών από την Mattel, ανακοινώθηκε την άνοιξη από το Netflix και προχώρησε σε στάδια ανάπτυξης. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του περιοδικού Variety, η ταινία ακυρώθηκε επίσημα από το Netflix.

Εσωτερικές πηγές από την πλατφόρμα αποκάλυψαν πως έχουν ήδη δαπανηθεί περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια για τα έξοδα ανάπτυξης και αμοιβές ηθοποιών, συμπεριλαμβανομένου του ηθοποιού Κάιλ Αλεν, ο οποίος είχε ανακοινωθεί ως πρωταγωνιστής, καθώς και των σκηνοθετών Aνταμ και Aαρον Νι, γνωστούς από την επιτυχημένη ταινία «The Lost City». Aλλες πηγές εκτιμούν το συνολικό κόστος ανάπτυξης να φτάνει το διπλάσιο αυτού του ποσού.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ταινία «He-Man and the Masters of the Universe» επιδεινώνουν ακόμη περισσότερο το δύσβατο ταξίδι της μεταφοράς του προς την μεγάλη οθόνη, που ξεκίνησε από το 2007. Το πρότζεκτ έχει διανύσει μια μακρά πορεία μέσα από δύο άλλα στούντιο, την Warner Bros. και τη Sony Pictures, καθώς και πολλούς σεναριογράφους και σκηνοθέτες. Η πιο πρόσφατη ακύρωση στο Netflix συνδέεται με ανησυχίες για τον προϋπολογισμό.

Διαβάστε ακόμη: Πώς θα ήταν μια σειρά «Star Wars» χωρίς πολέμους;

kyle allen O Κάιλ Αλεν θα υποδυθεί (;) τον He-Man

Προκειμένου να μειώσουν τον προϋπολογισμό, οι σκηνοθέτες Ανταμ και Ααρον Νι συνεργάστηκαν με παραγωγούς, όπως οι Τοντ Μπλακ και Ρόμπι Μπρένερ της Mattel. Παρόλα αυτά, το Netflix αρνήθηκε να διαθέσει περισσότερα από 150 εκατομμύρια δολάρια, απόφαση που προήλθε μετά από την πτώση των μετοχών του Netflix, δημιούργησε ερωτηματικά για το μέλλον της ταινίας.

Παρόλο που οι παραγωγοί προσπάθησαν να μειώσουν τον προϋπολογισμό, δεν κατέληξαν σε συμφωνία με το Netflix, και η ταινία τελικά ακυρώθηκε. Η Mattel έχει επικεντρωθεί στην προώθηση της ταινίας «Barbie» που κυκλοφόρησε πρόσφατα, και οι παραγωγοί ελπίζουν ότι η επιτυχία αυτής της ταινίας θα στηρίξει την αναζήτηση νέου αγοραστή για την ιδιοκτησία του «Masters of the Universe».Παρόλα αυτά, οι πρόσφατες απεργίες των SAG-AFTRA και WGA έχουν διαταράξει το χώρο του Χόλυγουντ, περιορίζοντας τις επιλογές για ηθοποιούς και παραγωγούς, επιδεινώνοντας την κατάσταση της ταινίας.

Συνοψίζοντας, η ταινία «Masters of the Universe» ακυρώθηκε από το Netflix λόγω ανησυχιών για τον προϋπολογισμό, παρά τις προσπάθειες για μείωσή του. Η ιδιοκτησία έχει συναντήσει πολλά εμπόδια και προκλήσεις κατά τη διάρκεια της πορείας της προς την μεγάλη οθόνη, και η απόφαση αυτή επηρεάζει τις μελλοντικές της προοπτικές. Οι παραγωγοί ελπίζουν να βρουν νέο αγοραστή που θα υποστηρίξει το έργο και να δώσει τη δυνατότητα να ζωντανέψουν οι αγαπημένοι χαρακτήρες στην οθόνη.