Buzz

O Μάρτιν Σκορσέζε έμαθε να εκτιμά τα απαραίτητα στον καιρό της καραντίνας

στα 10

«Τους ανθρώπους που αγαπάς. Το να είσαι ικανός να τους φροντίζεις και να είσαι μαζί τους όσο περισσότερο μπορείς.»

O Μάρτιν Σκορσέζε έμαθε να εκτιμά τα απαραίτητα στον καιρό της καραντίνας

Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που εκμυστηρεύεται σε ένα μικρού μήκους που γύρισε κλεισμένος στο σπίτι για τo τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής του BBC «Lockdown Culture With Mary Beard» την οποία η βρετανίδα ακαδημαϊκός παρουσιάζει από το γραφειο της στο σπίτι.

Δείτε ακόμη: Ρόμπερτ Ντε Νίρο & Λεονάρντο Ντι Κάπριο μαζί στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε

scorsese mary beard Ο Μάρτιν Σκορσέζε με την Μέρι Μπιρντ σε παλιότερες πιο κοινωνικές μέρες

Κι αυτό είναι που φιλοδοξεί να κατορθώσει να πάρει μαζί του από αυτές τις μέρες που κι αυτός όπως όλοι πέρασε κλεισμένος στο σπίτι. Σύμφωνα με την Μπιρντ «Ο Σκορσέζε προσφέρει ένα ιδανικό φινάλε σε αυτή τη σειρά. Τον βλέπουμε στο σπίτι υπό το πρίσμα κλασικών ταινιών όπως το «The Wrong Man» του Αλφρεντ Χίτσκοκ. Αλλά αυτό που είναι αληθινά ιδιοφυές είναι ότι αυτό ο σπουδαίος φωστήρας του Χόλιγουντ μας κάνει να κοιτάζουμε τον Χίτσκοκ με φρέσκα μάτια υπό το πρίσμα της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε. Ενθουσιάστηκα όταν δέχτηκε να κάνει αυτό το φιλμάκι. Είναι σαν έχουμε μια μικρή δική μας παγκόσμια πρεμιέρα».

scorsese diCaprio 607

Εν τω μεταξύ ο Μάρτιν Σκορσέζε μοιάζει να χρησιμοποίησε τον χρόνο που πέρασε στο σπίτι και για να διαπραγματευτεί τις λεπτομέρειες της επόμενης ταινίας του «Killers of the Flower Moon» της οποίας ο υψηλός προϋπολογισμός έκανε την πραγματοποιήση προβληματική. Κι έτσι καθώς ο πλανήτης βγαίνει από την καραντίνα, μόλις ανακοινώθηκε ότι η Paramount θα συνεργαστεί με την Apple για να αναλάβουν το κόστος του βασισμένου σε αληθινά γεγονότα ιστορικού δράματος στο οποίο θα πρωταγωνιστούν ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κι ο Ρόμπερτ ΝτεΝίρο. Ελπίζουμε τα γυρίσματα να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε το μικρού μήκους στο βίντεο


Δείτε επίσης: Και η Σοφία Κόπολα θα σκηνοθετήσει τηλεοπτική σειρά για την Apple TV+