Buzz

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ ζητά από τον Θεό να τον συγχωρέσει για το «Boogie Nights»

στα 10

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ συνεχίζει να ζητά από τον Θεό να τον συγχωρέσει για τις αμαρτωλές επιλογές που είχε κάνει με τους ρόλους του στο παρελθόν.

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ ζητά από τον Θεό να τον συγχωρέσει για το «Boogie Nights»

Τελικά, από ότι φαίνεται, ο Μαρκ Γουόλμπεργκ δεν ζητά ο Θεός και η Καθολική Εκκλησία να τον συγχωρέσουν μόνο για μια ταινία. Πριν λίγα χρόνια είχε ζητήσει συγχώρεση από τον Πάπα Φραγκίσκο για το «Ted», και τώρα ζητά από τον καλό Θεό να τον συγχωρέσει και για το ότι πρωταγωνίστησε στην ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον «Boogie Nights» στον ρόλο ενός ανερχόμενου πορνοστάρ.

Διαβάστε ακόμα: Σινεμά - ψιλοβελονιά στο απίθανο τρέιλερ του «Phantom Thread» του Πόλ Τόμας Αντερσον

mark wahlbergO Μαρκ Γουόλμπεργκ στο «Boogie Nights» του Πολ Τόμας Αντερσον.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Chicago Tribune, ο Γουόλμπεργκ παραδέχτηκε πως έχει προσευχηθεί πολλές φορές στον Παντοδύναμο Θεό για να τον συγχωρέσει για τον αμαρτωλό αυτόν ρόλο του. «Πάντα ήλπιζα ότι ο Θεός είναι μεγάλος σινεφίλ [σ.σ. τουλάχιστον ο Πάπας Φραγκίσκος είναι] και επίσης ξέρει να συγχωρεί, γιατί έχω κάνει αρκετές λάθος επιλογές στο παρελθόν. Και το “Boogie Nights” είναι μια από αυτές, στην κορυφή της λίστας μου».

Κι εμείς αναρωτιόμαστε γιατί το «Boogie Nights» που ήταν μια αρκετά καλή ταινία εξάλλου κι όχι, ας πούμε, τα «Transformers» ή το απαράδεκτο «The Happening» του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν. Και συνεχίζει λέγοντας πως «έχω τέσσερα παιδιά, έχω δυο κόρες, είμαι παντρεμένος και δεν αφήνω αυτό να επηρεάζει τις επιλογές μου ως καλλιτέχνης. Αλλά το ότι είμαι μπαμπάς, θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να έκανα μια τέτοια επιλογή ρόλου τώρα».

Μέχρι το τέλος του 2017 ο Γουόλμπεργκ θα πρωταγωνιστήσει στα «Daddy’s Home 2» και «All the Money in the World». Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λίγα χρόνια ακόμα για να δούμε αν θα ζητήσει συγχώρεση και για αυτές τις ταινίες.

Διαβάστε ακόμα: