Buzz

Ποια είναι η επόμενη φιλόδοξη κίνηση της Μάργκο Ρόμπι; Μα, φυσικά, η σκηνοθεσία

στα 10

Μιλώντας στο Variety η ηθοποιός και παραγωγός Μάργκο Ρόμπι δήλωσε πως θέλει να προσθέσει και την σκηνοθεσία στο, ήδη συναρπαστικό, βιογραφικό της.

Ποια είναι η επόμενη φιλόδοξη κίνηση της Μάργκο Ρόμπι; Μα, φυσικά, η σκηνοθεσία

Πέρα από μια εξαιρετική ηθοποιός της γενιάς της, η Μάργκο Ρόμπι σίγουρα θα πρέπει να είναι περήφανη για το ότι μπορεί να θεωρηθεί και ως μια πετυχημένη παραγωγός ταινιών έχοντας δημιουργήσει το στούντιο LuckyChap – το οποίο έχει κυκλοφορήσει ταινίες όπως τη «Barbie» και το πιο πρόσφατο «Saltburn» της Εμεραλντ Φενέλ. Οπότε υπάρχει κάτι άλλο που θα ήθελε να κάνει; Σύμφωνα με την ίδια ναι, να σκηνοθετήσει.

Μιλώντας στο Variety η Ρόμπι δήλωσε την φιλοδοξία της να σκηνοθετήσει σύντομα την πρώτη της ταινία. «Το δύσκολο είναι, όσο κι αν λέω ότι είμαι αυστηρή στο να λέω όχι ως παραγωγός, ενθουσιάζομαι τόσο πολύ με όλα τα πράγματα που θα μπορούσα να παράγω που καταλήγει να μου τρώει όλο τον χρόνο. Και ως ηθοποιός, δουλεύω με τόσους πολλούς λαμπρούς σκηνοθέτες και τους παρακολουθώ να το κάνουν - είναι σαν να έχω ένα κάθισμα στην πρώτη σειρά στο καλύτερο master class στον κόσμο. Ετσι είναι πραγματικά δελεαστικό να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό. Αλλά η σκηνοθεσία είναι μια αγαπημένη φιλοδοξία μου», δήλωσε η Ρόμπι.

Διαβάστε ακόμα: Παραγωγός του «Οπενχάιμερ» ζήτησε από τη Μάργκο Ρόμπι να μεταφέρει την κυκλοφορία της «Barbie»

variety margot robbie

To στούντιο LuckyChap έχει υποστηρίζει αρκετές γυναίκες σκηνοθέτες και σύμφωνα με την Ρόμπι θέλει να συνεχίσει να το κάνει. «Εχουμε μια τάση να υποστηρίζουμε ηθοποιούς που έγιναν σεναριογράφοι-σκηνοθέτες, μεταξύ των οποίων και η Ολίβια Γουάιλντ, η Γκρέτα Γκέργουιγκ, η Εμεραλντ Φενέλ και η Μεγκαν Παρκ. Είναι το γλυκό μας σημείο. Πρέπει να είμαστε πραγματικά ξεκάθαροι για το γιατί ξεκινήσαμε την εταιρεία και τι θα είναι πάντα αυτό που μας οδηγεί. Επειδή κάθε ευκαιρία είναι συναρπαστική. Επιδιώξαμε να σπάσουμε τα εμπόδια για τα γυναικεία ταλέντα και αν ένα έργο δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να το κάνει αυτό, τότε δεν είναι έργο για εμάς».

Οπως π.χ η κινηματογραφική μεταφορά της βιογραφίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς «The Woman In Me», με τις φήμες να ήθελαν το στούντιο της Ρόμπι να αναλαμβάνει την παραγωγή της, κάτι που η ίδια η Ρόμπι διέψευσε αμέσως.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη της Μάργκο Ρόμπι και των συν-ιδρυτών του LuckyChap Τομ Ακερλέι και Τζόσεϊ ΜακΝαμάρα στο Variety εδώ.