Buzz

Οι Μάργκο Ρόμπι και ο Τζέικομπ Ελόρντι δίνουν ραντεβού στη νέα διαφήμιση του Chanel No. 5

στα 10

Σκηνοθετιμένη από τον Λούκα Γκουαντανίνο, η διαφήμιση αποτελεί και την αρχή της Μάργκο Ρόμπι ως το νέο πρόσωπο του πιο διάσημου αρώματος της Chanel.

Οι Μάργκο Ρόμπι και ο Τζέικομπ Ελόρντι δίνουν ραντεβού στη νέα διαφήμιση του Chanel No. 5

Πριν δούμε τους Μάργκο Ρόμπι και ο Τζέικομπ Ελόρντι να συμπρωταγωνιστούν ως Κάθι και Χίθκλιφ αντίστοιχα στην εκδοχή της Εμεραλντ Φένελ του μυθιστορήματος της Εμιλι Μπροντέ «Ανεμοδαρμένα Υψη», μας δίνουν ένα πρώτο ραντεβού στο νέο διαφημιστικό της Chanel για το άρωμα Chanel No. 5.

Το νέο διαφημιστικό, σε σκηνοθεσία μάλιστα του Λούκα Γκουαντανίνο, βλέπουμε τη Μάργο να λέει στον Τζέικομπ, μέσω μηνύματος, «τα λέμε στις πέντε», προτού εκείνος ανέβει σε μια μοτοσικλέτα για να τη συναντήσει. Στη συνέχεια εκείνη φοράει ένα κόκκινο σακάκι και μια μίνι φούστα, πριν ρίξει πάνω της μερικές σταγόνες από το Chanel No. 5. Οι δυο τους καταλήγουν να χάνουν ο ένας τον άλλον, αλλά η Μάργκο δεν φαίνεται να στενοχωριέται από όλο αυτό μιας και αλλάζει και φορά ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό πριν βουτήξει στο νερό.

Διαβάστε ακόμα: Βενετία 2024: Το «Queer» του Λούκα Γκουαντανίνο έχει εύθραυστη τόλμη, μελαγχολική τρυφερότητα και έναν αδάμαστο Ντάνιελ Κρεγκ

chanel no. 5

Με τον τρόπο αυτό ο οίκος μόδας απαοκάλυψε ταυτόχρονα πως η Ρόμπι είναι και το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του Chanel No. 5. «Eνα ραντεβού. Το νέο πρόσωπο του No. 5, η Μάργκο Ρόμπι ενσαρκώνει μια γυναίκα που αποφάσισε ότι δεν θα είναι απλώς ένας άλλος αριθμός, επιλέγοντας ξανά και ξανά να πιστεύει σε ό,τι κι αν της επιφυλάσσει το μέλλον», έγραψε η Chanel στον instagram της.

Μπορείτε να δείτε το διαφημιστικό παρακάτω.