Buzz

Ενδιαφέροντα νέα από έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά

στα 10

Η Lucasfilm ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ταινία με τον «The Mandalorian» για τη μεγάλη οθόνη, αλλά και την επιστροφή της «Ahsoka» για δεύτερη σεζόν.

Ενδιαφέροντα νέα από έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά

Χτες ήταν μια μέρα με ενδιαφέροντα νέα από έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά.

Πρώτα από όλα ένα νέο το οποίο σίγουρα θα προκαλέσει ενθουσιασμό σε αρκετούς φανς είναι ότι, επιτέλους, θα δούμε τον Baby Yoda εκεί που του αξίζει – στη μεγάλη οθόνη – σε μια νέα ταινία με τίτλο «The Mandalorian & Grogu», η οποία θα ξεκινήσει παραγωγή μέσα στο 2024.

Ο Τζον Φαβρό, ο οποίος δημιούργησε την σειρά «The Mandalorian» για το Disney+, θα σκηνοθετήσει την ταινία η οποία, αξίζει να σημειωθεί, πως θα είναι η πρώτη η οποία σύντομα στην παραγωγή μετά τον «Skywalker: Η Ανοδος» του 2019 (άλλες ταινίες που ετοιμάζονται είναι μια για το χαρακτήρα της Ρέι από την τελευταία τριλογία σε σκηνοθεσία της Σαρμίν Ομπαΐντ-Τσινόι, μια σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Μάνγκολντ και άλλη μια από τον Ντέιβ Φιλόνι, χωρίς όμως να έχουν ακόμα κάποια ημερομηνία για την αρχή των γυρισμάτων τους).

«Μου άρεσε να λέω ιστορίες στον πλούσιο κόσμο που δημιούργησε ο Τζορτζ Λούκας. Η προοπτική να φέρεις τον Mandalorian και τον μαθητευόμενο του Γκρόγκου στη μεγάλη οθόνη είναι εξαιρετικά συναρπαστική», είπε ο Φαβρό σε μια δήλωσή του. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κάτι για την πλοκή ή σε ποια χρονική περίοδο θα εξελίσσεται η ιστορία, αλλά ελπίζουμε πως σύντομα θα μάθουμε περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα: Η Σαρμίν Ομπαΐντ-Τσινόι είναι ενθουσιασμένη που επιτέλους μια γυναίκα θα σκηνοθετήσει μια ταινία «Star Wars»

ahsoka

Τέλος, μια από τις πιο αγαπημένες σειρές «Star Wars», η «Ahsoka», θα αποκτήσει δεύτερη σεζόν, η οποία μάλιστα βρίσκεται ήδη στα αρχικά στάδια παραγωγής. Η σειρά, σε δημιουργία του Ντέιβ Φιλόνι και με πρωταγωνίστρια την Ροζάριο Ντόσον, μιλά για μια από τις πιο αγαπημένες Τζεντάι που προσπαθεί να σώσει τον γαλαξία από τον Αρχιναύαρχο Θρον, μια νέα απειλή μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας.