Buzz

H «M3GAN» αποκτά αναβάθμιση λογισμικού με το σίκουελ «M3GAN 2.0»

στα 10

Αλλά θα χρειαστεί να περιμενουμε ως το 2025 για να δούμε όλα τα νέα της (δολοφονικά) χαρακτηριστικά.

H «M3GAN» αποκτά αναβάθμιση λογισμικού με το σίκουελ «M3GAN 2.0»

H νέα αγαπημένη δολοφονική κούκλα «M3GAN» ετοιμάζεται να αποκτήσει την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση του λογισμικού της.

Σύμφωνα με το Deadline η άκρως πετυχημένη εισπρακτικά ταινία σε παραγωγή του Τζέιμς Γουάν και σε σκηνοθεσία του Τζέραρντ Τζόνστον, πήρε το πράσινο φως για σίκουελ με τίτλο «M3GAN 2.0».

Η πρώτη ταινία κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες στο παγκόσμιο box office κερδίζοντας 92 εκατομμύρια δολάρια, με ένα budget μόλις 12 εκατομμυρίων, ενώ η φήμη της εκτοξεύτηκε μετά και από τις αρκετά θετικές από στόμα σε στόμα κριτικές του κοινού, κάνοντάς τη να φτάσει στην δεύτερη θέση στο αμερικάνικο box office, πίσω μόλις από το «Avatar: The Way of Water».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ghostface τρομοκρατεί τη Νέα Υόρκη στο νέο τρέιλερ του «Scream VI»

m3gan

Το σίκουελ θα το γράψει και πάλι η Ακέλα Κούπερ ενώ οι Αλισον Γουίλιαμς και Βάιολετ ΜακΓκρο θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, με την Γουίλιαμς να είναι επίσης και πάλι παραγωγός. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό εάν ο Τζόνστον θα επιστρέψει στην σκηνοθεσία.

Τα κακά νέα είναι ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε ως το 2025 για την αναβάθμιση αυτή να εγκατασταθεί στην «M3GAN», αλλά ως τότε ίσως είμαστε τυχεροί και δούμε μια πιο gory εκδοχή της πρώτης ταινίας, η οποία βρίσκεται ήδη στα σκαριά, όπως αποκάλυψε η σεναριογράφος της Ακέλα Κούπερ.