Buzz

Οι The Callas παρουσιάζουν το «Lustlands» και παίζουν live για ένα ατέλειωτο καλοκαίρι

στα 10

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου στο θερινό Λαΐς της Ταινιοθήκης της Ελλάδας, οι The Callas θα παρουσιάσουν το «Lustlands» και θα παίξουν ζωντανά σε ένα καλοκαιρινό double bill γεμάτο... πόθο.

Οι The Callas παρουσιάζουν το «Lustlands» και παίζουν live για ένα ατέλειωτο καλοκαίρι

Η Τερψιχόρη, η Αννίτα, η Αφροδίτη κι η Αγγελική είναι τέσσερα κορίτσια που, μην έχοντας δουλειά στην Αθήνα της ανεργίας και θέλοντας να κάνουν οικονομικές διακοπές, εγκαθίστανται επ’ αόριστον σε ένα εξοχικό αγρόκτημα στην Πελοπόννησο. Οσο, βουτηγμένες στη μεσημεριανή λαγνεία του ελληνικού καλοκαιριού, θα δουν τη φιλία τους να μεταμορφώνεται, θα έχουν και ν’ αντιμετωπίσουν ένα επικίνδυνο μυστικό από το παρελθόν του κτήματος, αλλά και τους ντόπιους που ελλοχεύουν γύρω από το κτήμα, καχύποπτοι απέναντι σε κάθε τι ξενόφερτο, ειδικά αν αυτό φοράει μικροσκοπικά σορτσάκια.

To «Lustlands» των The Callas είναι περισσότερο και από ένα κινηματογραφικό πείραμα, μια ταινία γεμάτη ελληνικό καλοκαίρι, μια καυτή μεσημεριανή βόλτα στην ανεξερεύνητη μεριά της ηδονοβλεψίας, ακριβώς εκεί όπου ο Ρας Μέγιερ συναντά τον Ερίκ Ρομέρ και η επιθυμία το φιλμ - νουάρ.

2

Τι πιο ιδανικό λοιπόν από μια προβολή του στο θερινό Λαΐς της Ταινιοθήκης της Ελλάδας, συνοδευμένη για πρώτη φορά από μια συναυλία των The Callas σε ένα κινηματογραφικό/μουσικό event που μυρίζει καλοκαίρι και τοποθετεί το φιλμ στη λίστα με τις «καλοκαιρινές» ταινίες που θα θέλαμε να βλέπουμε από δω και πέρα κάθε καλοκαίρι της ζωής μας;

Η προβολή του «Lustlands», με νέα επεξεργασία στον ήχο, θα ξεκινήσει στις 21.00 ενώ στις 22.30 οι The Callas featuring The The Callasettes θα παίξουν ζωντανά επιμηκύνοντας την εμπειρία του φιλμ.

Η τιμή εισόδου για την προβολή και το live είναι 8 ευρώ. Στη Facebook σελίδα του event μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες.


Διαβάστε ακόμη: