Φεστιβάλ / Βραβεία

Ποιος έκλεψε το οσκαρικό πανάκριβο φόρεμα της Λουπίτα Νιόνγκ'ο;

στα 10

Φτερά έκανε το πανάκριβο αποτελούμενο από 6000 πέρλες Calvin Klein φόρεμα της Λουπίτα Νιόνγκ'ο, σε μια είδηση που γυρίζει τον κόσμο προσφέροντας λάμψεις ματαιοδοξίας στην μετά-Οσκαρ εποχή.

Ποιος έκλεψε το οσκαρικό πανάκριβο φόρεμα της Λουπίτα Νιόνγκ'ο;

H αστυνομία του Λος Αντζελες διεξάγει έρευνες σήμερα προκειμένου να εντοπίσει το εντυπωσιακό φόρεμα, διακοσμημένο με 6.000 πέρλες, το οποίο φόραγε η ηθοποιός Λουπίτα Νιόνγκ΄ο στην 87η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ, καθώς εκλάπη από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε.

«Επιβεβαιώνουμε ότι η έρευνα σχετίζεται με την φόρεμα της Λουπίτα Νιόνγκ'ο» δήλωσε η Νικόλ Νισίντα, εκπρόσωπος τύπου του γραφείου του σερίφη του Λος Αντζελες, ενώ επιβεβαιώνεται επίσης πως από το δωμάτιο της δεν έλειπε κανένα άλλο αντικείμενο.

Η ηθοποιός είχε εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στο κόκκινο χαλί των βραβείων φορώντας τη λευκή τουαλέτα που κοσμούν 6.000 πέρλες, η οποία φέρει την υπογραφή του Φρανσίσκο Κόστα για τον οίκο Calvin Klein με την αξία της να εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 150.000 δολάρια.

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την 87η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ.

Lupita Niong'o Oscar Dress 607

Η κλοπή δηλώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23:30 ώρα ΗΠΑ, αφού η τουαλέτα εξαφανίστηκε από το δωμάτιο της ηθοποιού στο ξενοδοχείο London West Hollywood. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο ξενοδοχείο σήμερα το πρωί προκειμένου να εξετάσουν προσεκτικά τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας και να απευθύνουν ερωτήσεις στους αυτόπτες μάρτυρες.

H κλοπή του φορέματος θυμίζει τα αλεπάλληλα περιστατικά κλοπών που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Καννών το 2013, ενώ, όπως αναφέρει η Guardian, πριν μία εβδομάδα εκλάπη το Οσκαρ που είχε κερδίσει το 1929 ο Τσάρλς Τσάπλιν από Μουσείο του Παρισιού.

Lupita Niong'o Oscar Dress 607

UPDATE: Τρεις ημέρες μετά την κλοπή του φορέματος της Λουπίτα Νιόνγκ'ο, αυτό επεστράφη μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών στο ξενοδοχείο απ' όπου εκλάπη. Οι φήμες θέλουν τον κλέφτη να συνειδητοποιεί πως οι πέρλες που το στόλιζαν δεν ήταν φυσικά αληθινές, για να μην σχολιάσει κανείς το γεγονός πως δεν θα μπορούσε να φορεθεί σε καμία δημόσια τελετή μετά από την εμφάνιση της Νιόνγκ'ο στα Οσκαρ.

Διαβάστε ακόμη: