Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2015: Η Lady Gaga φορούσε γάντια όχι για να πλύνει τα πιάτα αλλά για να σκουπίσει τα δάκρυα από τη συγκινητική της εμφάνιση

στα 10

H παρθενική εμφάνιση της Lady Gaga στα Οσκαρ υπήρξε αναπάντεχα λιτή!

Oscars 2015: Η Lady Gaga φορούσε γάντια όχι για να πλύνει τα πιάτα αλλά για να σκουπίσει τα δάκρυα από τη συγκινητική της εμφάνιση

Η άφιξη της Lady Gaga στο κόκκινο χαλί της 87ης Απονομής των Βραβείων Οσκαρ ήταν όλο υποσχέσεις για μια ακόμη εκκεντρική εμφάνιση που πριν προλάβει να διαψευσθει΄(μάλλον με τον καλύτερο τρόπο) είχε προλάβει να γίνει meme στα social media που έσπευσαν να αυτοσχεδιάσουν με τα κόκκινα πλαστικά γάντια που η Gaga συνόδευσε την υπέροχη άσπρη διαστημική τουαλέτά της.

To internet γέμισε με κολάζ της Lady Gaga σε κάθε πιθανό μέρος ενός νοικοκυριού (να πλένει πιάτα, να χειρίζεται με ακρίβεια κάθε είδους απορρυπαντικό, μέχρι και να ξεγεννάει την Κίρα Νάιτλι με την οποία φωτογραφήθηκε μαζί), ενώ εκατομμύρια θεατές περίμεναν τρομαγμένοι τι ακριβώς θα συνέβαινε όταν θα ανέβαινε στη σκηνή του Dolby Theatre.

Διαβάστε εδώ λεπτό προς λεπτό, βραβείο προς βραβείο όλα όσα συνέβησαν στην 87η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ από τους πρώτους που πάτησαν το κόκκινο χαλί μέχρι και την ανακοίνωση του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Lady Gaga Oscars 2015 607

Lady Gaga Oscars 2015 607

Ξεχάστε τώρα όλα τα παραπάνω, γιατί η Lady Gaga είχε έρθει στα Οσκαρ για να καταπλήξει και τελικά να συγκινήσει. Οχι όμως με την γκαρνταρόμπα ή τα αξεσουάρ της, αλλά με τη φωνή της. Με δεύτερη τουαλέτα της Ατζεντίν Αλάια, εμφανίστηκε για να ερμηνεύσει ένα medley από την «Μελωδία της Ευτυχίας» με αφορμή τα 50χρονα της κλασικής βραβευμένης με Οσκαρ Ταινίας και έκανε όλο το Dolby Theatre να σιωπήσει και να θαυμάσει. Πριν δάκρυα αρχίσουν να τρέχουν από τα μάτια όλων, ειδικά όταν στο τέλος του τραγουδιού η Lady Gaga κάλεσε στη σκηνή την Τζούλι Αντριους...

Δείτε εδώ την εμφάνιση της Lady Gaga:


Η λογική της Lady Gaga (αλλά και των παραγωγών του σόου που την επέλεξαν) ήταν «αρκετά με τις εκκεντρικότητες, τώρα βρίσκομαι στα Οσκαρ και τιμώ ένα θρύλο». Πράγμα που φυσικά την έκανε να φαίνεται συντηρητική, την ίδια στιγμή που όλοι περίμεναν πως στη μέση του medley κάτι θα γινόταν και ξαφνικά θα πεταγόταν τουλάχιστον ένα... ελάφι μέσα από το φορεμά της ή ένα αόρατο σκοινί θα την έκανε να πετάξει. Πράγμα που θα έκανε την παρουσία της μια γέφυρα ανάμεσα σε ένα «πιο κλασικό πεθαίνεις» μιούζικαλ και στη σύγχρονη πλευρά της βιομηχανίας του θεάματος.

Ευτυχώς λίγο μετά το τέλος της τελετής, η Lady Gaga έδωσε backstage υλικό στους θαυμαστές της, αφού έφυγε από τη σκηνή φανερά συγκινημένη και αφού πρώτα άλλαξε τουαλέτα (την τρίτη της βραδιάς) για να παραστεί στο πάρτι του Vanity Fair, σίγουρη πως υπήρξε ένα από τα μεγάλα highlights της απονομής.

Lady Gaga Oscars 2015 607

Lady Gaga Oscars 2015 607

Διαβάστε ακόμη:

Η 87η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ μεταδόθηκε για 18η συνεχόμενη χρονιά, live & αποκλειστικά, από τα κανάλια novacinema την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 2 το πρωί. Από σήμερα το πρωί Καθαρά Δευτέρα, η 87η τελετή των Βραβείων Οσκαρ θα είναι διαθέσιμη και στο NovaGo (για να τη δει κανείς στο κινητό ή το tablet του όποτε θέλει, όπου κι αν βρίσκεται) ενώ το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στις 20.30, μπορεί κανείς να απολαύσει την τελετή με υπότιτλους πάντα στο novacinema 1 & novacinema HD.