Buzz

Ακούστε το νέο τραγούδι της «Μουλάν» με τίτλο «Loyal Brave True»

στα 10

Ερμηνευμένο από την Κριστίνα Αγκιλέρα το τραγούδι αναμένεται να ακουστεί στους τίτλους τέλους της νέας live action κινηματογραφικής μεταφοράς της Disney.

Ακούστε το νέο τραγούδι της «Μουλάν» με τίτλο «Loyal Brave True»

H Disney, πιστή στις live action κινηματογραφικές μεταφορές κλασσικών της ταινιών κινουμένων σχεδίων, παρουσίασε σήμερα το νέο τραγούδι που θα ακούγεται στη «Μουλάν» ερμηνευμένο από την Κριστίνα Αγκιλέρα με τίτλο «Loyal Brave True».

Διαβάστε ακόμα: H «Μουλάν» θέλει να φέρει τιμή στην οικογένειά της στο νέο εντυπωσιακό τρέιλερ

mulan 607

Βασισμένη στην ομότιτλη ταινία κινουμένων σχεδίων του 1998 της Disney, η οποία με την σειρά της βασίζεται στον συναρπαστικό κινέζικο μύθο της Μουλάν της κόρης ενός αυστηρού βετεράνου που θα υποδυθεί ότι είναι αγόρι προκειμένου να πάρει τη θέση του στον αυτοκρατορικό στρατό, η Νεοζηλανδέζα σκηνοθέτης Νίκι Κάρο (του υποψήφιου για Οσκαρ «Whale Rider») φαίνεται πως παίρνει περισσότερα στοιχεία από παραμύθι παρά από την ταινία, φέρνοντας μαζί του μια πιο σοβαρή και λιγότερο μουσικοχορευτική ατμόσφαιρα. Και αυτό σημαίνει, δυστυχώς, πως θα λείπει ο δράκος Μούσου, ο οποίος από ότι φαίνεται αντικαταστάθηκε από έναν Φοίνικα.

Aυτό όμως μπορεί να είναι για καλό αν αναλογιστεί κανείς τα τελευταία ανέμπνευστα live action remakes της Disney τα οποία είχαν σχεδόν μεταφέρει σκηνή-σκηνή. Η ταινία «Μουλάν», στην οποία πρωταγωνιστούν ένα all star ασιατικό καστ όπως οι Γκονγκ Λι και Τζετ Λι, θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Μαρτίου.

Απολαύστε το τραγούδι παρακάτω.


mulan poster 607