Buzz

«Love & Friendship» : O Γουίτ Στίλμαν, η Κέιτ Μπεκινσέιλ και η Κλόε Σεβινί, κάνουν Τζέιν Οστεν

στα 10

Μετά τις «Τελευταίες Μέρες της Disco», οι τρεις τους βρίσκονται ξανά σε μια εποχή με ακόμη πιο θεαματικά ρούχα...

«Love & Friendship» : O Γουίτ Στίλμαν, η Κέιτ Μπεκινσέιλ και η Κλόε Σεβινί, κάνουν Τζέιν Οστεν

Στην πραγματικότητα, ο Γουίτ Στίλμαν από την πρώτη του κι όλας ταινία «Metropolitan» υπήρξε ένας ακριβής και λεπτολόγος σχολιαστής των ηθών και των συμπεριφορών των ηρώων του, ακόμη κι αν οι ήρωες του δεν ζούσαν με τους κώδικες της Αγγλικής κοινωνίας του 18ου αιώνα.

Και κάπως έτσι η απόφασή του να διασκευάσει μια πρώιμη νουβέλα της Τζέιν Οστεν το «Lady Susan», το οποίο εκδόθηκε μετά τον θάνατό της, μοιάζει να του ταιριάζει γάντι.

Τοποθετημένη στο 1790, η ιστορία παρακολουθεί την πανέμορφη χήρα Λαίδη Σούζαν Βέρνον, η οποία εγκαθίσταται για ένα διάστημα στην έπαυλη των πεθερικών της, ώσπου να κοπάσουν τα κουτσομπολιά για τις ερωτικές της περιπέτειες που έχουν αναστατώσει τη Λονδρέζικη αριστοκρατία. Οσο, όμως, βρίσκεται εκεί, η Σούζαν αποφασίζει να μην αφήσει το χρόνο να πάει χαμένος, αλλά να εξασφαλίσει ένα σύζυγο για τον εαυτό της κι έναν ακόμα, για την απρόθυμη κόρη της, Φρεντερίκα.

Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν οι Κέιτ Μπέκινσέιλ και η Κλόε Σεβινί, αλλά και οι Ξαβιέ Σάμιουελ, Εμα Γκρίνγουελ και Στίβεν Φράι, είναι μια παραγωγή της Amazon που έκανε την πρεμιέρα της στο περασμένο φεστιβάλ του Σάντανς κάνοντας το κοινό να χαμογελάσει και τους κριτικούς να σχολιάσουν θετικά.

Εν όψει της εξόδου του φιλμ στις Αμερικάνικες αίθουσες τον Μάιο (και την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στις Κάννες ίσως;) το πρώτο τρέιλερ είναι εδώ.

Δείτε ακόμη: