Buzz

Τα Χόμπιτ του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» δείχνουν την υποστήριξή τους στο καστ των «Δαχτυλιδιών της Δύναμης»

στα 10

Με το μήνυμα «είστε όλοι ευπρόσδεκτοι εδώ», τα αγαπημένα μας Χόμπιτ από την τριλογία του «Αρχοντα» του Πίτερ Τζάκσον, ήρθαν για αντιμετωπίσουν τα ιντερνετικά τρολς.

Τα Χόμπιτ του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» δείχνουν την υποστήριξή τους στο καστ των «Δαχτυλιδιών της Δύναμης»

Πριν καλά καλά κυκλοφορήσει η σειρά του Amazon «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης» είχε δεχθεί μια αναίτια αρνητική κριτική από πολλούς «φανς» για την διαφορετικότητα στο καστ με πολλά κακόβουλα και ρατσιστικά σχόλια. Αυτό δεν σταμάτησε και μετά την πρεμιέρα της σειράς την Παρασκευή που μας πέρασε, με πολλούς να συνεχίζουν να γράφουν ρατσιστικά σχόλια, ενώ σε αυτά προστέθηκαν και αρκετά σεξιστικά καθώς κάποιοι ενοχλήθηκαν με την πρωταγωνίστρια της Γκαλάντριελ αλλά και με τον τρόπο που προσεγγίζει την πολιτική του σήμερα.

Μέσα την εβδομάδα διάφοροι καλλιτέχνες, ανάμεσά του ο Νιλ Γκέιμαν και η Γούπι Γκόλντμπεργκ, υπερασπίστηκαν την σειρά και χτες τα πολυαγαπημένα μας Χόμπιτ του Σάιρ από την τριλογία «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών» του Πίτερ Τζάκσον, οι Ελάιτζα Γουντ, Σον Οστιν, Μπίλι Μπόιντ και Ντόμινικ Μόναχαν, μοιράστηκαν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να υπερασπιστουν τη διαφορετικότητα στη Μέση Γη, δείχνοντας την υποστήριξή τους στο καστ των «Δαχτυλιδιών της Δύναμης».

Μάλιστα οι Γουντ, Μπόιντ και Μόναχαν συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν φορώντας μια μπλούζα η οποία είχε πάνω της ξωτικά, ανθρώπινα και χόμπιτ αυτιά γράφοντας στη γλώσσα των ξωτικών Κουένια «είστε όλοι ευπρόσδεκτοι εδώ». Ο Οστιν φόρεσε ένα καπέλο με το ίδιο μήνυμα.

Διαβάστε ακόμα: «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης»: Η επιστροφή στη Μέση Γη είναι μεγαλειώδης

Αργότερα και το καστ της σειράς ανάρτησε μια κοινή δήλωση με το #YouAreAllWelcomeHere κατακρίνοντας τα ρατσιστικά σχόλια που δέχτηκαν κάποια μέλη του, με κάποιους ηθοποιούς της, όπως τον Μπέντζαμιν Γουόλκερ και τον Ισμαελ Κρουζ Κόρντοβα, ο οποίο δέχθηκε τα περισσότερα σχόλια επειδή παίζει ένα μαύρο ξωτικό, να βγαίνουν και να ευχαριστούν του Γουντ, Οστιν, Μπόιντ και Μόναχαν για την υποστήριξή τους.

Εξάλλου ποιοι άλλοι θα μπορούσαν καλύτερα να αντιμετωπίσουν τα τρολ (ιντερνετικά και μη) από τα πολυαγαπημένα μας Χόμπιτ.