Buzz

Δείξτε τώρα πόσο καλοί είστε στο lip sync: Το Kitty Cat σας προκαλεί και σας ανταμοίβει!

στα 10

Τις παρακολουθούσαμε με πάθος στον Τζίμι Φάλον. Τις βλέπουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό τώρα που απέκτησαν δικό τους σόου. Τα lip sync battles τώρα γίνονται θεσμός και στην Αθήνα, στο Kitty Cat κι ο μεγάλος νικητής κερδίζει weekend στο Cavo Tagoo στη Μύκονο!

Flix Team
Δείξτε τώρα πόσο καλοί είστε στο lip sync: Το Kitty Cat σας προκαλεί και σας ανταμοίβει!

Εξασκείστε οτιδήποτε άλλο εκτός... από τις φωνές σας! Αν είναι αρκετά καλό για την Εμα Γουότσον και τον Τζίμι Φάλον, είναι αρκετά καλό για όλους. Αν το έχουν κάνει τέχνη η RuPaul και όλες οι drag queens του κόσμου, τότε είναι αρκετά cool για να το κάνουμε όλοι! Δεν χρειάζεται να είστε καλλίφωνοι. Δεν χρειάζεται να πιάνετε ψηλές νότες. Δεν χρειάζεται να είστε η Μαράια Κάρεϊ ή ο Φρέντι Μέρκιουρι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε επιλέξει το αγαπημένο σας τραγούδι και με πάθος να τραγουδήσετε ως άλλοι ντουμπλέρ τους στίχους πάνω από τον ερμηνευτή. Τα στόματα θα συγχρονιστούν, τα κορμιά θα κουνηθούν, οι ερμηνείες θα συγκλονίσουν τους φίλους και το κοινό σας. Ολα αυτά, μόνο στο Kitty Cat.

Διαβάστε ακόμη: Αποθεώστε τις! Η Εμιλι Μπλαντ και η Αν Χάθαγουεϊ στο lip sync battle της χρονιάς!

kitty cat 607

Η επιτυχία της ιδεας για lip sync βραδιές στο Kitty Cat, οδήγησε και επισήμως σε διαγωνισμο. Για την ακρίβεια, σε 3 προκριματικούς και στον τελικό, που εχει ως έπαθλο ενα Σαββατοκύριακο στο Cavo Tagoo της Μυκόνου. Ο πρώτος προκριματικός έγινε στις 15 Απριλίου, ο δεύτερος συμβαίνει απόψε, στις 22 Απριλίου κι ο τρίτος στις 29 Απριλίου, με παρουσιαστή τον A Man To Pet, τον πιο... σκανδαλώδη performer του Λονδίνου και κάθε φορά με διαφορετικούς εκλεκτούς καλεσμένους στην κριτική επιτροπή του Kitty Cat από τις Ροζ Ακρίδες ως τον Τόλη Σκουλαριώτη. Οι κορυφαίοι των 3 διαγωνισμών προκρίνονται στον μεγάλο τελικό, στις 13 Μαΐου, που ως έπαθλο για τον νικητή έχει ένα Σαββατοκύριακο στο Cavo Tagoo, στη Μύκονο, στις 15/16-05 ή στις 22/23-05. Μπορείτε να εμφανιστείτε μεταμφιεσμένοι ή όχι, με props ή χωρίς και να κάνετε lip sync σε όποιο τραγούδι προεπιλέξετε. Απλώς πάρτε το απόφαση και... θα σας δούμε εκεί!

Xαζέψτε πώς ξεκίνησαν όλα με τον Τζίμι Φάλον και διάσημους καλεσμένους του σε Lip Sync Battles

kitty cat 607

info

  • Kitty Cat Lip Sync Annual Contest 2015
  • Σταδίου 7, Αθήνα, τηλ. 210 3423560
  • Presenter & Host: A man To Pet
  • 15.4 // 22.4 // 29.4 Προκριματικοί
  • 13.5 Mεγάλος Tελικός
  • Μεγάλο Δώρο : Eνα weekend στο Cavo Tagoo, στη Μύκονο
  • είσοδος ελεύθερη
  • περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Kitty Cat Lip Sync Annual Contest 2015 στο facebook

Διαβάστε και δείτε ακόμη: