Buzz

Λίγο ακόμη άρωμα από το «Blue Jasmine» του Γούντι Αλεν

στα 10

Νέες φωτογραφίες από το φιλμ, με την Κέιτ Μπλάνσετ να δείχνει μελαγχολικά υπέροχη!

Λίγο ακόμη άρωμα από το «Blue Jasmine» του Γούντι Αλεν

Είχαμε ήδη δει μια πρώτη εικόνα από την καινούρια ταινία του Γούντι Αλεν ο οποίος μετά από υπερβολικά πολύ καιρό στην Ευρώπη και μετά τις μάλλον ατυχείς Ιταλικές του διακοπές με το «Στη Ρώμη με Αγάπη», επιστρέφει επιτέλους σπίτι.

Αν κι όχι στη Νέα Υόρκη, παρ ότι η ηρωίδα του που υποδύεται η Κέιτ Μπλάνσετ είναι νεοϋορκέζα, η οποία όμως εν μέσω μιας βαθιάς προσωπικής κρίσης αποφασίζει να μετακομίσει στο Σαν Φρανσίσκο. Μελαγχολία, μαθήματα μαγειρικής κι ένας καινούριος έρωτας θα αποτελέσουν τα συστατικά της ζωής της στην δυτική ακτή, καθώς αυτή η πλούσια, φαινομενικά χωρίς προβλήματα γυναίκα θα δοκιμάσει να ξαναβρεί τον βηματισμό της.

2

Εκτός από την Κέιτ Μπλάνσετ, τους βασικούς ρόλους κρατούν επίσης ο Αλεκ Μπόλντγουιν, ο Μπόμπι Καναβάλε, ο Λούις Σι Κέι, ο Αντριου Ντάις Κλέι, η Σάλι Χόκινς, ο Πίτερ Σάρσγκααρντ και ο Μάικλ Στούμπαργκ, κάποιους από τους οποίους μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, -αλλά όχι δυστυχώς τον Λούις!

2

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, όμως μέχρι σήμερα η Sony Classics υπήρξε ιδιαίτερα φειδωλή στις πληροφορίες που έδινε στην δημοσιότητα για την ταινία. Κάτι που πιθανότατα σύντομα θα αλλάξει. Η ημερομηνία της αμερικάνικης εξόδου του φιλμ (26 Ιουλίου) κάνει την προοπτική μιας προβολής της στο φεστιβάλ των Καννών ορατή και ένα τρέιλερ, δεν μπορεί να αργεί πολύ ακόμη.

2

Προς το παρόν όμως θα πρέπει να αρκεστούμε σε μερικές ακόμη φωτογραφίες!

Tags: Blue Jasmine