Buzz

Blue Jasmine: πρώτη εικόνα από την νέα ταινία του Γούντι Αλεν

στα 10

Η Sony Pictures Classics μας χαρίζει μία πρώτη εικόνα, μία πρώτη πολύ μικρή γεύση της νέας ταινίας του Γούντι Αλεν «Blue Jasmine», με μια φωτογραφία της νέας μούσας του Κέιτ Μπλάνσετ. Δείτε τη στο Flix...

Blue Jasmine: πρώτη εικόνα από την νέα ταινία του Γούντι Αλεν

Η νέα ρομαντική κομεντί του Γούντι Αλεν επιστρέφει την μυθοπλασία του σκηνοθέτη στην γενέτειρα πατρίδα Αμερική, και για ελάχιστες στιγμές στην Νέα Υόρκη (γιατί μετά η πλοκή, από όσο ξέρουμε, θα εξελιχθεί στο Σαν Φρανσίσκο).

Το «Blue Jasmine» που έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματά του, αφηγείται την ιστορία μιας πλούσιας γυναίκας από τη Νέα Υόρκη, η οποία αφού χάνει όλη της την περιουσία αναγκάζεται να μετακομίσει στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκει κατάλυμα στο σπίτι της αδερφής της. Εκεί θα συναντήσει έναν άντρα ο οποίος θα μπορούσε να τη βοηθήσει να ανακτήσει το lifestyle της, αλλά πρώτα θα πρέπει να ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα καθώς και να αποδεχτεί το Σαν Φρανσίσκο ως το νέο της σπίτι.

1

Από το τέλος του «Νευρικού Εραστή» έχει ο Γούντι Αλεν να ασχοληθεί (με τη γνωστή του αντιπάθεια;) με τη δυτική ακτή της Αμερικής, την οποία θεωρεί μία άλλη χώρα από την πολυαγαπημένη του Νέα Υόρκη. Θα αναλωθεί άραγε ξανά σε συγκρίσεις; Βέβαια η επιλογή του πιο σοφιστικέ Σαν Φρανσίσκο, σε σχέση με την πλαστική επιφάνεια του χολιγουντιανού Λος Αντζελες, μιλάει από μόνη της. Για να δούμε...

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν ο Αλεκ Μπόλντγουιν, η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Μπόμπι Καναβάλε, ο Λούις Σι Κέι, ο Αντριου Ντάις Κλέι, η Σάλι Χόκινς, ο Πίτερ Σάρσγκααρντ και ο Μάικλ Στούμπαργκ, ενώ η συνεργασία της Sony Pictures Classics με τον Γούντι Αλεν μετράει ήδη έξι ταινίες, πράγμα που δεν είναι δύσκολο με τη φόρα που ο 77χρονος πλέον σκηνοθέτης παραγεμίζει τη φιλμογραφία του.

2

Περιμένοντας τα ευχάριστα νέα για το αν θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα στο φετινό φεστιβάλ των Καννών, σήμερα μας αποκαλύπτεται η πρώτη επίσημη εικόνα. Οχι μία κλεφτή φωτογραφία από τα γυρίσματα (όπως οι παραπάνω), αλλά η πρώτη επίσημη της ταινίας - να φανερώνει την μελαγχολία της ηρωίδας. Οσοι παρατηρητικοί, θα προσέξετε πίσω από την πρωταγωνίστρια Κέιτ Μπλάνσετ, και την Σάλι Χόκινς στο φόντο.

3Το «Blue Jasmine» θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες στις 26 Ιουλίου στην Αμερική, ενώ λίγο αργότερα θα ανοίξει σε ευρύτερο δίκτυο για μαζικότερο κοινό.

Περισσότερος Γούντι Αλεν: