Buzz

Το λέει και η Λίνα Xίντι: στην Σέρσεϊ άξιζε ένας πιο εντυπωσιακός θάνατος

στα 10

To «Game of Thrones» τελείωσε και μαζί και οι μεγάλες μας προσδοκίες ενός πραγματικά συγκλονιστικού φινάλε. Φαίνεται πώς και η Λίνα Χίντι απογοητεύτηκε. Οσοι δεν έχετε δει τον 8ο κύκλο, καταλαβαίνετε, ότι δεν πρέπει να διαβάσετε παρακάτω...

Το λέει και η Λίνα Xίντι: στην Σέρσεϊ άξιζε ένας πιο εντυπωσιακός θάνατος

Είναι αλήθεια ότι οι σειρές που αφήνουν ιστορία στην τηλεόραση έχουν πρόβλημα με τα φινάλε τους. Πώς θα ικανοποιήσουν ένα τόσο τεράστιο target group, ένα παγκόσμιο κοινό εκατομμυρίων που τους παρακολουθεί επί μία δεκαετία, έχει δεθεί με τους ήρωες, έχει επενδύσει στις ιστορίες τους; Από τα «X-Files» μέχρι το (απαράδεκτο) «Lost» οι φανς, στην καλύτερη περίπτωση, διχάστηκαν.

Το «Game of Thrones» είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Γιατί υπάρχει το 3ο επεισόδιο του 8ου κύκλου. Η αναμέτρηση με τους απέθαντους του Night King. Ενα απόλυτο αριστούργημα. Οταν έχεις δείξει και αποδείξει λοιπόν ότι έχεις και ιδέες και μία καταπληκτική παραγωγή να τις εκτελέσεις, τότε οι θεατές σου περιμένουν ακόμα περισσότερα στα 3 επεισόδια που ακολουθούν. Και ειδικά στο τελευταίο (διαβάστε το recap του 6ου επεισοδίου), όπου πρέπει να απαντήσεις πια στο ερώτημα «ποιος θα κάτσει στο θρόνο;»

(αν δεν έχετε δει το έκτο και τελευταίο επεισόδιο του όγδοου κύκλου του «Game of Thrones», μην διαβάσετε παρακάτω)

game of thrones 607

Κι ακόμα ένα: «πώς θα πεθάνουν αυτοί που ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνουν;»

Η Σέρσεϊ Λάνιστερ, η αμείλικτη βασίλισσα με την εκδικητική καρδιά, η μόνη που δεν έστειλε βοήθεια στην μάχη με τον Night King, εκείνη που διψούσε μόνο για εξουσία, ε ναι, αυτή έπρεπε να βρει έναν ανάλογο θάνατο.

Κι όπως, σχεδόν, όλα όσα συνέβησαν στα τελευταία επεισόδια και θύμιζαν «σκούπα και φαράσι» έτσι και το δικό της τέλος ήταν κάπως... λίγο.

Διαβάστε τα recaps της 8ης σεζόν «Game of Thrones» εδώ:

game of thrones 607

Κι αν δεν πιστεύετε εμάς, εδώ τα λέει και η ίδια η Λίνα Χίντι, η 45χρονη πρωταγωνίστρια που φόρεσε τη βαριά ενδυμασία της Σέρσεϊ και ήπιε από τα κρασιά της πάνω από μία δεκαετία:

«Είχα επενδύσει κι ως απλός θεατής. Δεν έχω κάτσει ακόμα να τα πιω με τους δημιουργούς, τον Ντέιβιντ (Μπένιοφ) και τον Νταν (Βάις) ακόμα. Ωστε να τους πω ότι ήθελα έναν καλύτερο θάνατο. ...»

«Εννοείται ότι όλα αυτά τα χρόνια φαντάζεσαι κι ονειρεύεσαι πώς θα σε σκοτώσουν. Σε αυτή τη σειρά θα μπορούσε να είχε συμβεί με τον οποιοδήποτε τρόπο. Οπότε κάπως χαλάστηκα. Αλλά καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τους πάντες. Ο,τι κι αν έκαναν πάντα θα υπήρχε κάποιος που θα απογοητευόταν...»

Nα μην ανοίξει το στόμα του κι ο Κιτ Χάρινγκτον, Λίνα μας....

Περισσότερο Game of Thrones