Buzz

«Game of Thrones»: The Soundtrack Extravaganza

στα 10

Διαβάστε ποια μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής έγραψαν τραγούδια εμπνευσμένα από την επική σειρά, φροντίζοντας ότι και το -άτυπο- soundtrack του 8ου κύκλου θα να είναι μία πανάκριβη παραγωγή.

«Game of Thrones»: The Soundtrack Extravaganza

Λίγες μέρες απομένουν από την... αρχή του τέλους. Από την πρεμιέρα του μεγάλου φινάλε. Την Κυριακή 14 Απριλίου ξεκινά ο 8ος και τελευταίος κύκλος του «Game of Thrones», ένας κύκλος 6 επεισοδίων/ταινιών που θα μας αποκαλύψη τη μοίρα των κατοίκων του Γουέστερος. Αν θα επικρατήσει μια οικογένεια, αν θα εξοντωθούν οι περισσότεροι στην άνιση αναμέτρηση με τους απέθαντους του Night King, και ποιος/ποια θα κάτσει στο Σιδηρούν Θρόνο.

Διαβάστε κι αυτό: «Game of Thrones»: Το ΗΒΟ έχει ετοιμάσει ένα δίωρο ντοκιμαντέρ για τη σειρά-φαινόμενο

game of thrones 607

Μπορεί να μην ξέρουμε τι θα συμβεί, αλλά σίγουρα έχουμε να περιμένουμε πολλά: τον Τζον Σνόου να πετάει με έναν από τους δράκους της Ντενέρις, για παράδειγμα. [Διαβάστε περισσότερα από όσα τα trailer μάς έχουν αποκαλύψει εδώ].

Μία είδηση όμως, μάς κάνει να περιμένουμε και κάτι ακόμα: πρωτοκλασάτοι σταρ της μουσικής.σκηνής έγραψαν κομμάτια για ένα «εμπνευσμένο από το Game of Thrones» άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει από την Columbia Records.

Διαβάστε αναλυτικά: 8+1 πράγματα που μάθαμε από το trailer του 8ου κύκλου του «Game of Thrones»

Game of Thrones 607

Διαβάστε μερικά από τα ονόματα: Τhe National, Mumford & Sons, Τhe Lumineers, Τhe Weeknd, Rosalía featuring A. Chal, Maren Morris, Lil Peep, Chloe X Halle, A$AP Rocky, Ellie Goulding, Jacob Banks, James Arthur, Joey Bada$$, Lennon Stella, Matthew Bellamy, SZA, Travis Scott, Ty Dolla $ign, X Ambassadors.

Πολλά δημοσιεύματα παρουσιάζουν το άλμπουμ ως «soundtrack» του 8ου κύκλου (κι όντως ξέρουμε ότι οι SZA, the Weeknd και Travis Scot έγραψαν κομμάτια για τον τελευταίο κύκλο), ενώ κάποια άλλα ως μία συλλογή εμπνευσμένη από όλους τους κύκλους της σειράς. Δεν έχουμε ξεκάθαρο λοιπόν, αν κάποια (ή όλα) από αυτά τα κομμάτια θα ντύνουν τα 6 τελευταία επεισόδια στο δρόμο προς το θρόνο.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου και ένα είναι σίγουρο: μπορούμε να περιμένουμε τραγούδια που θα είναι φωτιά και πάγος μαζί.

O 8oς κύκλος του «Game of Thrones» ξεκινάει στις 14 Απριλίου. Θα αποτελείται από έξι χορταστικά επεισόδια.

Διαβάστε περισσότερα:

game of thrones poster 607