Industry

Ο Κώστας Ζάπας ζει «Στη Μοναξιά των Κάμπων με Βαμβάκι»

στα 10

Προχωρώντας τη νέα του ταινία, «Φρανκενστάιν REC», ο Κώστας Ζάπας ανεβάζει στο θέατρο Κολτές, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Γαλλίας και του Γαλλικού Ινστιτούτου της Ελλάδας.

Flix Team
Ο Κώστας Ζάπας ζει «Στη Μοναξιά των Κάμπων με Βαμβάκι»

«Ενας Πελάτης κι ένας Ντίλερ. Μια συναλλαγή. Δύο άντρες. Δύο πολεμιστές. Δύο σύμβολα ενός κόσμου πριν την έλευση του πολιτισμού, όπου επικρατούσαν τα ένστικτα. Αλλά κι ενός μεταπολιτισμού που έρχεται και είναι το ίδιο ακραίος, ενστικτώδης, ακαριαίος. Δύο αρχέγονοι άνθρωποι που όμως καθρεφτίζουν την σύγχρονη κοινωνία όσο κανείς.»

Δείτε ακόμη: Πρώτες φωτογραφίες των χαρακτήρων από το «Φρανκενστάιν REC» του Κώστα Ζάπα

Η Πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα και το Γαλλικό Ινστιτούτο της Ελλάδας είναι οι επίσημοι χορηγοί επικοινωνίας της παράστασης «Στην Μοναξιά των Κάμπων με Βαμβάκι», του εμβληματικού θεατρικού έργου του Μπερνάρ-Μαρί Κολτές, που ανεβάζει στο θέατρο Cartel στον Βοτανικό ο Κώστας Ζάπας, σε μετάφραση του συγγραφέα Δημήτρη Δημητριάδη.

Η παράσταση θ' ανέβει από τις 7 Οκτωβρίου ως τις 31 Ιανουαρίου, με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Γεωργαλά και Θάνο Κώτση. Τα σκηνικά και τα κοστούμια έχει αναλάβει η Μαρία Καραθάνου, πρόσφατα βραβευμένη για τη δουλειά της στις Νύχτες Πρεμιέρας, τον φωτισμό της παράστασης θα σχεδιάσει ο διευθυντής φωτογραφίας Μιχάλης Μπούρης και του sound design θα επιμεληθεί ο Ηλίας Φλάμμος. Η παράσταση «Στην Μοναξιά των Κάμπων με Βαμβάκι», χορηγός επικοινωνίας είναι επίσης οι Εκδόσεις Αγρα, ενώ η παράσταση είναι μια συμπαραγωγή του κινηματογραφικού παραγωγού Γρηγόρη Αθανασίου της Minus Pictures Films και του Τεχνοχώρου Cartel.

Σημειώστε το στην ατζέντα σας για το φθινόπωρο, περιμένοντας την επιστροφή του... κινηματογραφικού Κώστα Ζάπα, με το «Φρανκενστάιν REC».

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Κώστας Ζάπας | «Δεν αντιλαμβάνομαι την ηθική με το ημερολόγιο»