Buzz

Και ο Ιθαν Χοκ πρωταγωνιστεί στο «Knives Out 2»

στα 10

Ο φακός τον αποθανάτισε να βρίσκεται κι αυτός στις Σπέτσες στα γυρίσματα της ταινίας του Ράιαν Τζόνσον μαζί με τους Ντέιβ Μπαουτίστα και Κέιτ Χάντσον.

Και ο Ιθαν Χοκ πρωταγωνιστεί στο «Knives Out 2»

Η ταινία του Ράιαν Τζόνσον «Knives Out 2» άρχισε τα γυρίσματά της στην Ελλάδα λίγες μέρες πριν στις Σπέτσες, θα συνεχίσουν στο Πόρτο Χέλι και θα ολοκληρωθούν στο τέλος του Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου με ένα εντυπωσιακό πραγματικά καστ. Πρώτος πρώτος ανακοινώθηκε ο Ντέιβ Μπαουτίστα για να τον ακολουθήσει λίγες μέρες μετά ο Εντουαρντ Νόρτόν. Παίζουν ακόμη η Τζανέλ Μονέ («The Glorias», «Antebellum: Η Εκλεκτή») και η Κάθριν Χαν («WandaVision», «Mrs. Fletcher», «Captain Fantastic»), αλλά και οι Λέσλι Οντομ Τζούνιορ, η Κέιτ Χάντσον, η Μάντελιν Κλάιν και η Τζέσικα Χέργουικ.

Ηδη οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου και σε μερικές από αυτές ο φακός αποθανάτισε μια μικρή έκπληξη: τον Ιθαν Χοκ να είναι κι αυτός παρόν στο σετ.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail δείχνουν τον ηθοποιό, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ως μέρος του καστ, να φοράει ένα γαλάζιο κοστούμι να βρίσκεται στα γυρίσματα παρέα με του Μπαουτίστα και Χάντσον.

knives out 2 607

knives out 2 607

Επίσης ο φακός έπιασε και την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, επίσης να μην είναι επίσημα μέρος του καστ, να βρίσκεται στις Σπέτσες για τα γυρίσματα.

knives out 2 607

Το «Στα Μαχαίρια» του Ράιαν Τζόνσον, υπήρξε μια από τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες του σινεμά πριν ο κόσμος αλλάξει για πάντα και δεν υπήρχε καμμιά αμφιβολία ότι ο ιδιοφυής ντετέκτιβ Μπενουά Μπλάνκ του Ντάνιελ Κρεγκ θα αποτελούσε τον πρωταγωνιστή μιας σειράς ταινιών τα επόμενα χρόνια. Το τέλος της πανδημίας βρήκε το «Knives Out» κερδισμένο: το Netflix -ενώ τα διεκδικούσαν τόσο η Apple όσο και η Amazon- χρηματοδότησε τα 2 sequel της ταινίας για το αστρονομικό ποσό των 450 εκατομμυρίων δολαρίων με τον Ντάνιελ Κρεγκ να επιστρέφει φυσικά στο ρόλο ενός πολυ πιο κουλ Ηρακλή Πουαρό.