Buzz

French kissing και πάλι στο σινεμά

στα 10

Οχι, η πανδημία δεν σκότωσε τα (κινηματογραφικά) φιλιά.

French kissing και πάλι στο σινεμά

Με την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω του covid-19 να επεκτείνονται σε ολοένα και περισσότερες χώρες της Ευρώπης, με τα σινεμά να ανοίγουν, έστω και δειλά δειλά, τις πόρτες τους και τις παραγωγές ταινιών να ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματά τους, πολλοί είναι εκείνοι ετοιμάζονται να πέσουν, στην κυριολεξία, «με τα μούτρα» στην δουλειά.

Μια από αυτές τις χώρες είναι και η Γαλλία, η οποία θα ανοίξει τις κινηματογραφικές της αίθουσες την Δευτέρα, μετά από μια τρίμηνη καραντίνα, με όμως κάποια μέτρα όπως με 50% πληρότητα. Οχι μόνο αυτό αλλά και οι παραγωγές ταινιών ήδη έχουν ξεκινήσει νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο, με τους ηθοποιούς να τους επιτρέπεται ακόμα και να μπορούν να φιληθούν στα γυρίσματα.

Διαβάστε ακόμα: Το Γαλλικό Κέντρο Κινηματογράφου προσφέρει έκτακτο κονδύλι 50 εκ. ευρώ για να ξαναρχίσουν τα κινηματογραφικά γυρίσματα

kiss 607

Αυτά δήλωσε ο υπουργός πολιτισμού της Γαλλίας Φρανκ Ριστέρ, μιλώντας σε ένα γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό, λέγοντας πως «τα φιλιά μπορούν να ξαναρχίσουν στα γυρίσματα όπου οι ηθοποιοί έχουν εξεταστεί για τον covid-19.» Και συνέχισε λέγοντας πως το l’ amour δεν είναι νεκρό λόγω της πανδημίας και πως μια ταινία «αναγκάστηκε να περιμένει λίγο καιρό μέχρι να κάνουν την σκηνή με το φιλί που ήταν γι’ αυτούς αρκετά σημαντική.» Δεν αποκάλυψε για ποια ταινία πρόκειται αλλά ο Ριστέρ ολοκλήρωσε λέγοντας πως «όχι, δεν τελειώσαμε με τα φιλιά» όταν ρωτήθηκε για το εάν οι ερωτικές σκηνές στο σινεμά έχουν πεθάνει λόγω της πανδημίας.

Vive l’amour!