Buzz

Κι άλλο γουέστερν για τον Ταραντίνο

στα 10

Αυτή τη φορά στο ρόλο του ηθοποιού, αφού, όπως όλα δείχνουν ο Κουέντιν Ταραντίνο θα πρωταγωνιστήσει σε ένα γουέστερν που θα σκηνοθετήσει ο Φράνκο Νέρο, στον διάσημο ήρωα του οποίου βασίζεται το δικό του «Django Unchained».

Κι άλλο γουέστερν για τον Ταραντίνο

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Το «Django Unchained» είναι το γουέστερν που θα σκηνοθετήσει ο Κουέντιν Ταραντίνο, ως φόρος τιμής στον ομώνυμο ήρωα του Φράνκο Νέρο, με τον Τζέιμι Φοξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Παρά τις φήμες, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν ο ίδιος ο Φράνκο Νέρο θα κρατήσει ένα μικρό ρόλο στην ταινία.

Το «Τhe Angel, The Brute and the WIse» (αναφορά στο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Ασχημος» του Σέρτζιο Λεόνε) είναι ένα γουέστερν που μέχρι στιγμής φέρεται να σκηνοθετεί ο Φράνκο Νέρο και που ο Ταραντίνο έχει συμφωνήσει αρχικά να συμμετάσχει σε έναν ρόλο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Νέρο: «Θα είναι ένας φόρος τιμής στον Σέρτζιο Λεόνε και τον Τζον Χιούστον, τον σκηνοθέτη που με ανακάλυψε. Ρώτησα τον Ταραντίνο αν θα ήθελε να κάνει ένα πέρασμα. Και η απάντηση του ήταν "Ναι. Τι πρέπει να κάνω;". Του είπα ότι θα υπάρχουν τρεις ληστές και θα πρέπει να τους σκοτώσω όλους».

Μπορεί φυσικά αυτό να μην σημαίνει και την επίσημη συμμετοχή του Ταραντίνο στην ταινία, αν και ο Νέρο επιμένει πως υπάρχουν μέχρις στιγμής δεκαπέντε άνθρωποι που έχουν συμφωνήσει να συμμετάσχουν στην ταινία, βοηθώντας έτσι στην χρηματοδότηση της. Ανάμεσα τους και ο Κιθ Καραντάιν.