Buzz

«It gets better»: To καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Κέβιν Σπέισι

στα 10

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Κέβιν Σπέισι απευθύνεται στο κοινό με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα. Φέτος, στέκεται στο πλευρό όσων είδαν το 2020 να τους λυγίζει.

«It gets better»: To καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Κέβιν Σπέισι

Οπως και το 2019, αλλά και το 2018, ο Κέβιν Σπέισι, που βρίσκεται πλέον εκτός δημόσιας ζωής, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση που προέκυψαν εναντίον του το 2017, στέλνει και φέτος το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση.

Φέτος, το βιντεομήνυμα που έχει τον τίτλο «1-800-XMAS», απευθύνεται σε όσους είδαν τη ζωή τους να δυσκολεύει λόγω της πανδημίας αλλά έχει ως αποδέκτες και όσους ο ίδιος θεωρεί υπεύθυνους για την πτώση του.

«Πολλοί άνθρωποι με πλησιάσαν το χρόνο που τελειώνει και μοιράστηκαν μαζί μου τις αγωνίες τους. Κατάφερ να είμαι εκεί γι' αυτούς εξαιτίας των δυσκολιών που περνάω κι εγώ. Και ενώ ήταν πραγματικό προνόμιο να μπορώ να βοηθήσω, μπορώ να ομολογήσω ειλικιρνά ότι όλο αυτό είναι πάνω από τις δυνάμεις μου - μεγαλύτερο από μένα.»

Στο μήνυμα που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο Κέβιν Σπέισι αποτρέπει όσους νιώθουν σαν οριστική λύση να βάλουν τέλος στη ζωή τους, ενώ στο τέλος του βίντεο υπάρχει και ο αριθμός βοήθειας του Κέντρου Βοηθείας για την Αποτροπή των Αυτοκτονιών.

Το βίντεο του Σπέισι το 2019 συγκέντρωσε περίπου 3 εκατομμύρια views ενώ το πρώτο του βίντεο το 2018 είχε συγκεντρώσει 8 εκατομμύρια views.