Buzz

Ο Κέβιν Σπέισι εύχεται «περισσότερο καλό» στον κόσμο για το 2020

στα 10

Ο Κέβιν Σπέισι επιστρέφει ξανά με ένα ακόμη παράδοξο χριστουγεννιάτικο μήνυμα - πάντα μέσα από το ρόλο του Φρανκ Αντεργουντ στο «House of Cards» - ζητάει περισσότερη καλοσύνη στον και από τον κόσμο.

Ο Κέβιν Σπέισι εύχεται «περισσότερο καλό» στον κόσμο για το 2020

«Δεν πιστεύατε πως θα έχανα την ευκαιρία για να σας ευχηθώ Χαρούμενα Χριστούγεννα;»

Ετσι ξεκινάει το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του ο Κέβιν Σπέισι - δεύτερο μετά το περσινό του με τίτλο «Let me be Frank» - στο οποίο ο ηθοποιός με μουσική υπόκρουση τρόμου κόντρα στη θαλπωρή του αναμμένου τζακιού μέρες που 'ναι, προσπαθεί να πει κάτι για τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος τον διέγραψε από προσώπου γης μετά από τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων.

Το λέει μέσα από την περσόνα του Φρανκ Αντεργουντ από το «House of Cards», ο τελευταίος κύκλος του οποίου ολοκληρώθηκε χωρίς αυτόν.

«Καθώς προχωράμε για το 2020, ψηφίζω για περισσότερο καλό στον κόσμο. Ω, ναι, ξέρω τι σκέφτεστε. Είναι δυνατόν να είναι σοβαρός; Είμαι πολύ σοβαρός. Και δεν είναι δύσκολο, εμπιστευτείτε με. Την επόμενη φορά που κάποιος θα κάνει κάτι που δεν σας αρέσει, μπορείτε να ανταποδώσετε την επίθεση. Αλλά μπορείτε να συγκρατήσετε την οργή σας και να κάνετε το αναπάντεχο. Να τον σκοτώσετε με καλοσύνη.»

View this post on Instagram

KTWK

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey) on