Buzz

Κερδίστε DVD και Blu-Ray «Ζουμπαίος και Ιουλιέτα»

στα 10

Επειδή ο έρωτας μπορεί να...φυτρώσει παντού, από σήμερα Τετάρτη μέχρι και τις 13 Ιουλίου, το Flix θα χαρίσει σε πέντε τυχερούς 3 DVD και 2 Blu-Ray της ταινίας «Ζουμπαίος και Ιουλιέτα», της ανατρεπτικής animation διασκευής της κλασικής ιστορίας του Σέξπιρ! Στείλτε e-mail με το όνομά σας στο info@flix.gr και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση! Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail την Πέμπτη 14 Ιουλίου.

Κερδίστε DVD και Blu-Ray «Ζουμπαίος και Ιουλιέτα»

Το μεγαλύτερο παραμύθι αγάπης που γράφτηκε ποτέ μεταφέρεται από τη Βερόνα σε ένα προάστιο του Λονδίνου και από όσα χωρίζουν διαχρονικά τους ανθρώπους σε όσα ενώνουν δύο διακοσμητικούς νάνους κήπου. Αποδεικνύοντας πως ο έρωτας μπορεί να...φυτρώσει παντού.

Χρόνια τώρα, μια αδυσώπητη βεντέτα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους μπλε νάνους που διακοσμούν τον κήπο της κυρίας Μοντέγι και τους κόκκινους νάνους από τον πλαϊνό κήπο του κυρίου Καπουλέτι. Οι μεν ακολουθούν πιστά τις διδαχές της λαίδης Μπλούμπερι, οι δε ρούπι δεν κάνουν δίχως την καθοδήγηση του λόρδου Ρέντμπρικ. Ωστόσο, η τυχαία γνωριμία της Ιουλιέτας, της δυναμικής κόρης του αρχηγού των κόκκινων, με τον Ζουμπαίο, τον παράτολμο πρωταθλητή των μπλε στους αγώνες ταχύτητας με μηχανές κουρέματος του γκαζόν, θα έρθει να δώσει μια ολότελα νέα διάσταση στην πολυετή αυτή διαμάχη. Οι δυο νέοι, όχι μόνο θα ερωτευτούν με πάθος, αλλά κόντρα σε κάθε αντιξοότητα, θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν τα δεδομένα, προκειμένου το ρομάντζο τους να έχει το αίσιο τέλος που αρμόζει σε δύο… νανάκια κήπου!

Από τον σκηνοθέτη του «Σρεκ 2» Κέλι Ασμπουρι και με τα κλασικά τραγούδια του Ελτον Τζον, μια ιστορία αγάπης που θα γραφτεί στις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Το DVD και το Blu-Ray της ταινίας με πολλά και διασκεδαστικά extras κυκλοφορούν από τη Sony Pictures Home Entertainment Hellas.