Buzz

O Κένεθ Μπράνα θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας για τους Bee Gees

στα 10

Και η Paramount αναλαμβάνει την παραγωγή μαζί με την Amblin Entertainment του Στίβεν Σπίλμπεργκ

O Κένεθ Μπράνα θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας για τους Bee Gees

Μπορεί το σχέδιο για μια βιογραφία μιας από τις πιο πετυχημένες μπάντες της αμερικανικής ποπ να παίρνει μόλις τώρα μπροστά, αλλά στην πραγματικότητα ο Στίβεν Σπίλμπεργκ προσπαθούσε εδώ και δέκα χρόνια να πάρει το πράσινο φως για τα δικαιώματα της ιστορίας τους και των τραγουδιών τους, από τον μοναδικό επιζώντα της μπάντας Μπάρι Γκιμπ.

Ομως το πολυσέλιδο συμβόλαιο που του είχε στείλει τότε είχε τρομάξει τόσο τον Γκιμπ που δεν θέλησε να προχωρήσει. Τώρα ο Γκράχαμ Κινγκ παραγωγός του «Bohemian Rhapsody» αφού μείωσε τους όρους σε ένα έγγραφο τριών μόλις σελίδων, πήρε το πράσινο φως και η ταινία ετοιμάζεται για γυρίσματα αφού ο σκηνοθέτης της βρέθηκε στο πρόσωπο του Κένεθ Μπράνα.

*Διαβάστε ακόμη: Ο Ζαν-Μαρκ Βαλέ ετοιμάζει ταινία για τη σχέση του Τζον Λένον και της Γιόκο Ονο

bee gees 607

Ο Μπάρι Γκιμπ ο μοναδικός από τους αδελφους Γκιμπ που συγκροτούσαν ένα από τα πιο διάσημα μουσικά σχήματα της δεκαετίας του ΄70, που βρίσκεται εν ζωή θα αναλάβει ρόλο executive producer στην ταινία, δίνοντας έτσι ένα ακόμη δείγμα της ευλογίας του προς το project.

To σενάριο αυτόν τον καιρό βρίσκεται στα χέρια του Μπεν Ελτον ενός σεναριογράφου με τον οποιο ο Μπράνα έχει συνεργαστεί ξανά και υποθέτουμε ότι σύντομα θα ακούσουμε νέα για τους πρωταγωνιστές.