Buzz

Η Κέιτ Γουίνσλετ θεώρησε τη φήμη του «Τιτανικού» ως κάτι το φρικτό για τη ζωή της

στα 10

Μπορεί η ταινία του Τζέιμς Κάμερον να την έκανε παγκοσμίως γνωστή, αλλά για τη Γουίνσλετ δεν ήταν και το πιο ευχάριστο πράγμα.

Η Κέιτ Γουίνσλετ θεώρησε τη φήμη του «Τιτανικού» ως κάτι το φρικτό για τη ζωή της

Η Κέιτ Γουίνσλετ ήταν μόλις 22 ετών όταν ο «Τιτανικός» άνοιξε το 1997 και έγινε ένα πραγματικό κινηματογραφικό φαινόμενο. Κέρδισε 11 Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας, και έγινε η ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις όλων των εποχών, καθώς και η πρώτη με εισπράξεις 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων παγκοσμίως, μετατρέποντας ταυτόχρονα τη Γουίνσλετ και τον συμπρωταγωνιστή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε πραγματικούς σταρς.

Αυτή όμως η διασημότητα δεν πάει να πει ήταν ευχάριστο για τη Γουίνσλετ. Σε μια νέα συνέντευξη στο Net-a-Porter δήλωσε ότι πήρε ενεργά ρόλους σε μικρότερες, ανεξάρτητες ταινίες μετά την επιτυχία του «Τιτανικού» που έσπασε ρεκόρ, επειδή η φήμη που είχε ως αποτέλεσμα να πρωταγωνιστήσει στο έπος του Τζέιμς Κάμερον ήταν «φρικτή» για εκείνη.

Διαβάστε ακόμα: Η Κέιτ Γουίνσλετ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα μίνι σειρά του HBO «Trust»

Titanic

«[Οι νεαρές γυναίκες τώρα] ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν τη φωνή τους. Ενιωσα ότι μετά τον “Τιτανικό” έπρεπε να κοιτάξω με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή να είμαι ένα συγκεκριμένο πράγμα, και επειδή η εισβολή των μέσων ενημέρωσης ήταν τόσο σημαντική εκείνη την εποχή, η ζωή μου ήταν αρκετά δυσάρεστη», είπε η Γουίνσλετ.

Και συνέχισε λέγοντας «οι δημοσιογράφοι έλεγαν πάντα ότι μετά τον “Τιτανικό”, θα μπορούσα να κάνω τα πάντα και όμως επέλεξα να κάνω αυτά τα μικρά πράγματα, και εγώ έλεγα πως φυσικά γιατί, μάντεψε, το να είσαι διάσημος ήταν φρικτό. Ημουν ευγνώμων, φυσικά. Ημουν στα είκοσί μου και μπόρεσα να αποκτήσω ένα διαμέρισμα. Αλλά δεν ήθελα να με παρακολουθούν κυριολεκτικά να ταΐζω τις πάπιες».

Η Γουίνσλετ επιστρέφει στην οθόνη σύντομα στη νέα σειρά του HBO «The Regime» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη της Γουίνσλετ εδώ.