Buzz

Καινούρια ταινία για τη Σοφία Κόπολα!

στα 10

Μια πρόσκληση προς τη νεαρή ηθοποιό από την Αυστραλία, Ολίβια Ντε Τζονζ, να ταξιδέψει μέχρι την Αμερική για να περάσει οντισιόν, μπορεί να μην φώτισε περισσότερο όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την καινούρια ταινία της Σοφία Κόπολα, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε πως σύντομα θα έχουμε νέα...

Καινούρια ταινία για τη Σοφία Κόπολα!

Σε συνέντευξη που έδωσε σε έντυπο της Αυστραλίας η «απάντηση της Αυστραλίας στη Ντακότα Φάνινγκ», όπως έχει χαρακτηριστεί η 14χρονη Ολίβια Ντε Τζονζ (δείτε την στο gallery), επιβεβαίωσε πως η Σοφία Κόπολα την κάλεσε στην Αμερική για να περάσει οντισιόν για την καινούρια της ταινία.

«Εχω φρικάρει. Είμαι τόσο αγχωμένη γιατί δεν θέλω να τα κάνω θάλασσα. Θέλω να αποδείξω πως είμαι η καλύτερη», δήλωσε η Ντε Τζονζ, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας των αντζέντηδων στο Χόλιγουντ και αν οι φήμες επιβεβαιωθούν η πρωταγωνίστρια του «Goldengrove».

Το «Goldengrove» είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Φρανσίν Πρόουζ και αφηγείται την ιστορία ενός δεκατριάχρονου κοριτσιού και της ζωής της μετά τον πνγιμό της αδερφής της. Χωρίς υποστήριξη από τους γονείς της, το κορίτσι θα βρει ανακούφιση στην αγκαλιά του αγοριού της αδερφής της με τον οποίο θα αναπτυχθεί μια δυνατή αλλά και μπερδεμένη σχέση.

Αν και δεν θα χρειαζόταν καμία άλλη πληροφορία για να πειστεί κανείς πως το «Goldengrove» μοιάζει ιδανική ιστορία για το σύμπαν των εφηβικών φιλμικών ημερολογίων της Κόπολα, δεν είναι τυχαίο πως η κόρη του Φράνσις Φορντ Κόπολα ήταν 14 ετών όταν ο αδερφός της Τζιαν - Κάρλο σκοτώθηκε σε ένα δυστύχημα στη θάλασσα.