Buzz

Και η Lady Gaga στο «Machete Kills» του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ

στα 10

Δεν το ξέραμε. Το ανακοίνωσε ο ίδιος στο twitter, προσθέτοντας κι ένα character poster της για να πάρουμε μια ιδέα για την ως συνήθως εξωφρενική γκαρνταρόμπα της...

Και η Lady Gaga στο «Machete Kills» του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ

«Μόλις τελείωσα τα γυρίσματα με την Lady Gaga, she Kicked so much ass! Holy Smokes, έχω πάθει πλάκα», έγραψε στον λογαριασμό του ο σκηνοθέτης και πρόσθεσε μια αφίσα για τον χαρακτήρα της που όπως μαθαίνουμε θα ονομάζεται La Chameleon.

Ο ρόλος της βεβαίως, πιθανότατα θα είναι κάτι σαν cameo αλλά η προσθήκη της δίνει πόντους στο casting του φιλμ που δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις ως τίποτα λιγότερο από εμπνευσμένο: Ο Τσάρλι Σιν υποδύεται τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Χρειάζεται να πούμε περισσότερα;

Κι εκτός από τον Ντάνι Τρέχο που είναι φυσικά για μια ακόμη φορά ο Ματσέτε, το «Machete Kills», έχει ρόλους για τον Μελ Γκίμπσον, τον Ντάμιεν Μπισίρ, την Μίσέλ Ροντρίγκεζ, τη Σοφία Βεργκάρα, τη Τζέσικα Αλμπα, τη Ζόε Σαλντάνα και την Αμπερ Χερντ.

Ο Ματσέτε, αυτή τη φορά, προσλαμβάνεται από την αμερικάνικη κυβέρνηση, για να βρει και να σταματήσει έναν Μεξικανό έμπορο όπλων που σκοπεύει να εκτοξεύσει έναν καταστροφικό πύραυλο στο διάστημα. Προκειμένου να τον ανακαλύψει, ο Ματσέτε θα περιπλανηθεί στις πιο επικίνδυνες γωνιές της χώρας και προφανώς θα συναντήσει μερικές ιδιαίτερα όμορφες γυναίκες.

Αναμεσά τους και την παρακάτω: