Buzz

Charlie Sheen for President?

στα 10

Ποιος θα διάλεγε τον απόλυτα καμένο, υπερβατικό Τσάρλι Σιν για το ρόλο του Προέδρου της Αμερικής; Μόνο ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, για το καστ του «Machete Kills».

Charlie Sheen for President?

Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ το ανακοίνωσε μόνος του, στο twitter account του, μαζί με τη φωτογραφία που βλέπετε στο gallery: «I just cast Charlie Sheen in #machetekills as the President of the United States! Who better? More soon...»

Ποιος καλύτερος, πράγματι, για Πρόεδρος της Αμερικής, στο σίκουελ του «Machete», το «Machete Kills», όπου ο βιτζιλάντε ήρωας θα αναλάβει να σταματήσει έναν επικίνδυνο μεγαλέμπορο ναρκωτικών που απειλεί την Αμερική με πυρηνική καταστροφή.

Στην ταινία συμμετέχει επίσης η υπέροχα πληθωρική Σοφία Βεργκάρα (του «Modern Family»), ως Μαντάμ Δεισδαιμόνα, φαμ φατάλ ντυμένη μόνο με μαύρα δερμάτινα, η οποία έχει πληροφορίες που ο Μασέτε ποθεί έντονα.

Η Μισέλ Ροντρίγκεζ και η Τζέσικα Αλμπα επανέρχονται με τους ρόλους που είχαν στην πρώτη ταινία, ενώ κοντά τους θα εμφανίζονται ο Μελ Γκίμπσον (ναι, εδώ ο Ροντρίγκεζ επιδεικνύει ένα μοτίβο παρακινδυνευμένου κάστινγκ), ως θανατηφόρος έμπορος όπλων, η Αμπερ Χερντ στο ρόλο της πληρωμένης δολοφόνου, ο Ντέιμιαν Μπισίρ και ο Εντουαρντ Τζέιμς Ολμος.

Το «Machete Kills» γυρίζεται αυτήν την εποχή στο Οστιν του Τέξας με σκοπό να είναι έτοιμο για τις αίθουσες το 2013.

Διαβάστε εδώ για τις εξελίξεις στο άλλο σίκουελ που ετοιμάζει ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, το «Sin City 2»

Δείτε στο gallery τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Machete Kills»