Buzz

Sin City 2: είναι γεγονός!

στα 10

Το sequel της «Αμαρτωλής Πόλης» εγκρίθηκε επιτέλους και ξεκινάει γυρίσματα το καλοκαίρι, με σκηνοθέτες τους Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και Φρανκ Μίλερ.

Sin City 2: είναι γεγονός!

Επτά χρόνια αναμονής αλλά από ό,τι φαίνεται η περιπέτεια του sequel του «Sin City» έφτασε στο τέλος της και ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ ετοιμάζεται για καλοκαιρινά γυρίσματα της «Αμαρτωλής Πόλης 2».

Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε η εταιρία παραγωγής «Dimension Films»: βρέθηκε το budget, το κάστινγκ ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα και το «Sin City: A Dame to Kill For» θα είναι έτοιμο για γυρίσματα στο Οστιν, Τέξας (και τα Troublemaker Studios του Ροντρίγκεζ) το καλοκαίρι.

«Εδώ και 7 χρόνια, το πρώτο πράγμα που με ρωτούν όλοι είναι ''πότε θα κάνω το επόμενο Sin City''» ομολογεί ο ίδιος ο Ροντρίγκεζ. «Εγώ πάντα ήθελα να ξανασυνεργαστώ με τον Φρανκ Μίλερ και να επιστρέψω στον σκοτεινό κόσμο που δημιούργησε. Από την μέρα που τελειώσαμε το πρώτο, ήμουν έτοιμος για το δεύτερο. Από την άλλη όμως, ένιωθα και τεράστια ευθύνη απέναντι στους θαυμαστές της πρώτης ταινίας. Επρεπε να περιμένουμε μέχρι κάτι το εξαιρετικό να παρουσιαστεί και να είναι αντάξιο των επικών τους προσδοκιών. Το «Sin City: A Dame to Kill For» είναι σίγουρα κάτι που άξιζε να περιμένει κανείς...»

Οπως συνέβη και με την πρώτη ταινία, το «Sin City: A Dame to Kill For» θα βρει στις σκηνοθετικές καρέκλες και τους δύο δημιουργούς - Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και Φρανκ Μίλερ. Ο τελευταίος μάλιστα θα μοιραστεί το credit του σεναρίου με τον Γουίλιαμ Μόναχαν. Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν έχει ρόλο executive producer.

Τώρα, το μόνο που μένει να δούμε είναι ποιοι από το αυθεντικό καστ θα δεχτούν να επιστρέψουν για τη συνέχεια.

Kι αν ο Ροντρίγκεζ κρατήσει την υπόσχεσή του να γυρίσει το «Sin City: A Dame to Kill For» σε 3D...