Buzz

O Ντάνιελ Ράντκλιφ χάνεται στη ζούγκλα, στο «Jungle» του Γκρεγκ ΜακΛιν

στα 10

Η ταινία είναι βασισμένη σε ένα best seller και μια απίστευτη αληθινή ιστορία.

O Ντάνιελ Ράντκλιφ χάνεται στη ζούγκλα, στο «Jungle» του Γκρεγκ ΜακΛιν

Ο Γιόσι Γκίνσμπεργκ ήταν μόλις 22 χρονών όταν με μια ομάδα φίλους του βρέθηκε να ταξιδεύει με ένα σακίδιο στον ώμο και με μια άσβεστη δίψα για περιπέτεια στην Νότιο Αμερική, το 1981. Οταν στην Βολιβία ένας Σουηδός τους πρόσφερε την ευκαιρία να μπουν βαθιά στην ζούγκλα του Αμαζονίου, ο Γιόσι και οι φίλοι του φυσικά δέχτηκαν, δίχως να φαντάζονται ότι αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους.

Οταν ο Γιόσι χωρίστηκε από την ομάδα των φίλων του και χάθηκε στην ζούγκλα, βρέθηκε μόνος σε ένα εξαιρετικά αφιλόξενο και γεμάτο κίνδυνους περιβάλλον στο οποίο κατόρθωσε να επιβιώσει για τρεις ολόκληρες εβδομάδες πριν διασωθεί –σαν από θαύμα όπως λέει ο ίδιος.

Δείτε ακόμη: Ετσι θα μοιάζει η Αλίσια Βικάντερ ως Λαρα Κροφτ

jungle 607

Τώρα το βιβλίο που έγραψε για εκείνη την περιπέτειά του, μετά από ένα ντοκιμαντέρ, γίνεται και ταινία μυθοπλασίας με τον Ντάνιελ Ράντκλιφ να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Γκρεγκ ΜακΛιν του «Wolf Creek»και πιο πρόσφατα του «The Belko Experiment» να σκηνοθετεί. Το τρέιλερ που ακολουθεί (όπως και η αφίσα) δεν είναι προφανώς τα τελικά, αλλά βοηθά να πάρουμε μια ιδέα, για το τι ακριβώς μας περιμένει σε αυτή την ζούγκλα.


jungle 607

Δείτε ακόμη: