Η Τζούλιαν Μουρ θεωρεί τα γηρατειά μεγάλο προνόμιο

BUZZ 08 SEP 2017  /  Πόλυ Λυκούργου

Tι απαντά μία από τις σπουδαιότερες πρωταγωνίστριες της γενιάς μας στο sexism και το ageism του Χόλιγουντ;

Πρωταγωνίστρια του «Suburbicon» του Τζορτζ Κλούνεϊ, η Τζούλιαν Μουρ εντυπωσιάζει σε μία σειρά από εμφανίσεις στα κόκκινα χαλιά και συνεντεύξεις σε κινηματογραφικά περιοδικά (The Hollywood Reporter), γυναικεία (In Style), αλλά και late night TV εμφανίσεις.

Διαβάστε κι αυτό: Βενετία 2017: Οι Τζορτζ Κλούνει, Ματ Ντέιμον και Τζούλιαν Μουρ μιλούν για την Αμερική του Τραμπ και αυτή του «Suburbicon»

Julianne Moore 607 1

Συγκρατήσαμε τον τρόπο που απάντησε σε δύο ερωτήσεις που αφορούσαν την ηλικία της και σας τις παραθέτουμε.

Μου αρέσει που μεγαλώνω, δουλεύω καλύτερα «Οσο περνούν τα χρόνια, προετοιμάζω τους ρόλους μου πιο προσεκτικά. Νόμιζα ότι προετοιμαζόμουν στη λεπτομέρεια όταν ήμουν μικρή. Νόμιζα. Σήμερα, ξέρω πώς να προσεγγίσω ένα χαρακτήρα, τώρα επενδύω περισσότερο. Μικρότερη ήμουν πιο επιφανειακή, πίστευα ότι τα ξέρω όλα. Μεγαλώνοντας, καταλαβαίνω ότι δεν ξέρω τίποτα και αναγκάζομαι να μπαίνω σε μεγαλύτερο βάθος...»

Julianne Moore 607 2

Είναι 56 χρονών. Πώς αισθάνεται για αυτό; «Περίφημα. Τι περιμένατε να σας πω; Ζούμε σε εποχές που οι γυναίκες έχουν οδηγηθεί να σκέφτονται "ω, Θεέ μου θα γίνω 40 χρονών σε λίγο, τι θα κάνω" Να το ευχαριστηθείς. Το ότι μεγαλώνεις σημαίνει ότι δεν πέθανες. Είναι προνόμιο τα γηρατειά. Σιχαίνομαι που στα σενάρια περιγράφουν χαρακτήρες ως «μεγαλωμένη». Ολοι μεγαλώνουμε. Κανείς δε γλιτώνει από το χρόνο. Ας ευχαριστιόμαστε την κάθε στιγμή...»

Διαβάστε περισσότερα:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.