Buzz

Ο Τοντ Φίλιπς μοιράζεται νέα εικόνα από το «Joker: Folie à Deux»

στα 10

Ο Χοακίν Φοίνιξ επιστρέφει στον ζοφερό κόσμο της Γκόθαμ του πρώτου «Τζόκερ», και ο σκηνοθέτης ρίχνει όλα τα φώτα πάνω του

Ο Τοντ Φίλιπς μοιράζεται νέα εικόνα από το «Joker: Folie à Deux»

Εντελώς απάντεχα σήμερα πήραμε μια νέα γεύση από το πολυαναμενόμενο «Joker 2» - ή όπως επισήμως ονομάζεται «Joker: Folie à Deux»- από τον σκηνοθέτη της Τοντ Φίλιπς, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Στην εικόνα αυτή, ο Aρθουρ Φλεκ, που χάρισε στον Χοακίν Φοίνιξ το Oσκαρ τέσσερα χρόνια πριν, απεικονίζεται σε μια σκηνή μελαγχολίας δίχως το εμβληματικό του μέικαπ, να βρέχεται, εμφανώς ήρεμος, σε έναν ζοφερό κατακλυσμό της Γκόθαμ. Τα μοναδικά χρώματα που ξεχωρίζουν είναι εκείνα από τις ομπρέλες των περαστικών, που δίνουν αντίθεση στην σχεδόν μονόχρωμη εικόνα.

Η Lady Gaga, η οποία θα υποδυθεί την κοπέλα του Τζόκερ Χάρλεϊ Κουίν, παραμένει σχετικά μυστήρια στο υλικό που έχει διαθέσει ο σκηνοθέτης, αφού δεν έχουμε δει ακόμη επίσημη φωτογραφία και των δύο με τις στολές τους. Ωστόσο, οι παπαράτσι απαθανάτισαν στιγμές όπου χορεύουν μαζί στα εμβληματικά σκαλιά της πρώτης ταινίας, διαλευκάνοντας τον σημαντικό της ρόλο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως η πρεμιέρα του «Joker: Folie à Deux» δεν θα αργήσει, καθώς επίσης ανακοινώθηκε για τις 4 Οκτωβρίου 2024. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Τοντ Φίλιπς ευχαρίστησε τους φαν για την υποστήριξη και αναφέρθηκε στο προηγούμενο «ταξίδι» που κάνανε μαζί του, υποσχόμενος ακόμη περισσότερες αναμνήσεις με την νέα ταινία.

Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, το «Joker: Folie à Deux» φαίνεται πως θα διαδραματιστεί κυρίως στο Aσυλο Άρκαμ, που βρίσκεται φυλακισμένος ο Τζόκερ, και στην Γκόθαμ. Στο κέντρο της πλοκής του θα βρει τον Τζόκερ του Φοίνιξ και την Χάρλεϊ Κουίν της Γκάγκα, την γνωριμία τους και το χαοτικό ρομάντζο τους. Η επιλογή αυτή δεν είναι τυχαία, αφού στον κόσμο των κόμικς, οι χαρακτήρες συναντιούνται στο Αρκαμ.

Η Χάρλεϊ Κουίν αποτελεί την ερωμένη και συνεργό του Τζόκερ, ξεκινώντας ως η ψυχίατρος Χαρλίν Κουινζέλ, που αναλαμβάνει την επανένταξη του Τζόκερ στην κοινωνία, πριν τον ερωτευτεί και πάρει το μέρος του. Παραμένει να δούμε πώς θα προσαρμοστεί η ιστορία αυτή στην ταινία.

Ο Τοντ Φίλιπς, που σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία, θα επιστρέψει για το σίκουελ, ενώ είναι επιβεβαιωμένο ότι η μουσική θα έχει κεντρικό ρόλο στην πλοκή, αντλώντας από παλιά μιούζικαλ. Η έμπνευση αυτή αναμένεται να αξιοποιηθεί με το ταλέντο της Lady Gaga και την κλίση αυτού του Τζόκερ προς τον χορό. Ο τίτλος της ταινίας, στα ελληνικά «Τζόκερ: Τρέλα για Δύο», φαίνεται να αντικατοπτρίζει έναν πιο ρομαντικό πυρήνα για την ιστορία. Οι Μπρένταν Γκλίσον, Κάθριν Κίνερ, Ζάζι Μπιτζ, Χάρι Λότεϊ και Τζέικομπ Λόφλαντ έχουν επίσης επιβεβαιωθεί ως μέλη του καστ.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Τζόκερ: Τρέλα για Δύο».